fbpx

werving en selectie

Werving en selectie Key Accountmanager

Onze specialisatie​

Key Accountmanager werven

Op zoek naar een Key Accountmanager voor jullie belangrijkste klanten? Voor de invulling van deze strategische rol moet je kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van het recruitmentbureau.

Brand New Sales heeft zich vanaf de oprichting in 2009 gespecialiseerd in het werven en selecteren van commerciële professionals. Ons inzicht in de markt en uitgebreide netwerk stellen ons in staat de beste verbindingen te leggen.

Samenwerken met ons betekent dat je kunt vertrouwen op een werving en selectiebureau dat gecommitteerd is aan het laten excelleren van jullie bedrijf door een perfecte match.

Werving en selectie Key Accountmanager. Jonge man belt met mobile telefoon
Wolkekrabbers_business_center

Werkwijze

Key Accountmanager werven

Met een beproefde werving en selectiemethodiek garanderen wij succes. Het hele wervingsproces pakken wij gedegen aan. Wij introduceren uitsluitend gekwalificeerde Key Accountmanagers en houden de sollicitatiegesprekken voor de klant tot een minimum.

De kandidaten die wij introduceren hebben een proven trackrecord, kunnen referenties overleggen en zijn goed geïnformeerd over jullie bedrijf en de functie waar zij voor op gesprek gaan.

Een opdracht voor het zoeken van een Key Accountmanager nemen wij aan op basis van werving en selectie. Indien de functie een zware Key Accountmanagement rol betreft, doen wij dit op basis van executive search. Meer informatie over de verschillende rollen, taken en verantwoordelijkheden, gewenste competenties en salarisindicatie van een Key Accountmanager vind je hier.

Samenwerken

Zo zien wij dat

roi_calculatie_600x400
Vrouw omringt door mannen bij congress

Sterk in sales

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.
Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.

Benieuwd wat een Key Accountmanager doet?

Een compleet overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Key Accountmanager inclusief gewenste competenties, kwalificaties en salarisindicatie.