werving en selectie

Key Accountmanager

Onze specialisatie​

Key Accountmanager

Op zoek naar een Key Accountmanager voor jullie belangrijkste klanten? Voor de invulling van strategische rol als deze moet je kunnen vertrouwen op kennis en kunde van het recruitmentbureau.

Brand New Sales heeft zich vanaf de oprichting in 2006 gespecialiseerd in het werven en selecteren van commerciële professionals. Ons inzicht in de markt en uitgebreide netwerk stelt ons in staat de beste verbindingen te maken voor alle partijen.

Samenwerken met ons betekent dat je kunt vertrouwen op een werving en selectiebureau dat gecommitteerd is aan het laten excelleren van jullie bedrijf door een perfecte match.

Sales professional voert telefoongesprek en kijkt uit raam
Wolkekrabbers_business_center

Key Accoutmanager werven

Zo doen wij dat

Met beproefde werving en selectiemethodiek garanderen wij succes. Het hele wervingsproces pakken wij gedegen aan. Wij introduceren uitsluitend gekwalificeerde Key Accountmanagers en houden tijdrovende sollicitatiegesprekken tot een minimum.

De kandidaten die wij introduceren hebben een proven trackrecord, kunnen goede referenties overleggen en zijn goed geïnformeerd over jullie bedrijf en de functie waar zij voor op gesprek gaan.

Opdracht voor het vinden en selecteren van een Key Accountmanager nemen wij aan op basis van werving en selectie. Voor zware Key Accountmanagement rollen doen wij o.b.v. executive search. Meer informatie over de key accountmanagers rol, taken en verantwoordelijkheden, gewenste competenties en salaris indicaties vind je hier.

Samenwerken

Zo zien wij dat

roi_calculatie_600x400
Vrouw omringt door mannen bij congress

Resultaten tellen

Onze Key Performance Indicators​

Sterk in sales

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.
vrouw op mobiele telefoon

Neem nu contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.
Brand New Sales | Future Proof Sales Recruitment