Vertrouw op 14 jaar werving en selectie ervaring van Sales professionals

Sales werving en selectiebureau

Onze specialisatie​

Werving en selectie van commerciele Professionals

De beste accountmanagers, executives of salesmanagers werven voor jullie bedrijf. Dat is waar Brand New Sales voor staat. Al 14 jaar dragen wij bij aan de groei en commerciële succes van onze klanten.

Onze recruitment consultants staan 24/7 in contact met de A-spelers in sales. Ons inzicht in de markt en uitgebreide netwerk stelt ons in staat de beste verbindingen te maken voor alle partijen.

Samenwerken met Brand New Sales betekent dat je kunt vertrouwen op een gespecialiseerd werving en selectiebureau dat gecommitteerd is aan het laten excelleren van klanten door een perfecte match.

In een persoonlijk gesprek vertellen we graag wat we kunnen betekenen.

Sales professional voert telefoongesprek en kijkt uit raam
Wolkekrabbers_business_center

Onze aanpak​

Sneller en beter resultaat

Met onze beproefde werving en selectiemethodiek verzekeren wij succes. Het gehele werving en selectieproces pakken wij gedegen aan en wij laten niets aan het toeval over. Ons streven is hooggekwalificeerde sales mensen te introduceren en de tijdrovende sollicitatiegesprekken tot een minimum te houden.

De kandidaten die wij introduceren hebben een proven trackrecord, goede referenties en zijn goed geïnformeerd over het bedrijf en de functie waar zij voor op gesprek gaan.

Werving en selectieproces

Doelgericht, effectief en excellente service. Wij laten niets aan toeval over.
1. Analyse

Sales Organisatie & Profiel Scan

Na een grondige analyse van de (sales)organisatie en het beoogde profiel weten wij exact waar het doel staat en zijn wij in staat gericht te schieten.

2. Planning

Wervingsstrategie & Recruitmentplan

Het beste resultaat wordt bereikt door vooraf goed na te denken over welke doelgroep, boodschap, zoekopdracht, wervingskanalen, campagne etc ingezet worden.

3. Sourcing

Sourcing van kandidaten

De beoogde kandidaten vinden wij via Database search, Social Networks, Job marketing campagnes, Ambassadeurs, Vacature posts, Workshops of Jobcasts.

4. Pre-sectie

Sourcing van kandidaten

Voorafgaand het persoonlijke selectiegesprek is het ‘kunnen’, ‘willen’ en ‘zijn’ van de kandidaat uitvoerig besproken. Ook vult hij/zij een intakeformulier in en maakt de DISC analyse.

5. Selectiegesprek

Persoonlijk selectiegesprek

De kandidaat wordt uitvoerig geïnterviewd door een ervaren Recruitment Consultant die ‘Sales DNA’ kan lezen.

6. Coördinatie

Voordracht & Coördinatie

Referenties worden gecheckt en uitsluitend enthousiaste en hooggekwalificeerde kandidaten worden middels cv en scorecard voorgedragen.

7. Nazorg

Nazorg

De eerste maanden zijn bepalend voor het succes van de kandidaat op lange termijn. Daarom onderhouden wij intensief contact met de kandidaat en de leidinggevende.

Samenwerken met brand new sales

Dit zijn de voordelen

roi_calculatie_600x400
Vrouw omringt door mannen bij congress

constante prestaties

Onze Key Performance Indicators​

Neem nu contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.

Sterk in sales

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.