LADEN SLUIT

Wij zijn een 100% Sales Recruitment Bureau

Op zoek naar een Sales Recruitment Bureau dat snel je salesteam op sterkte brengt en houdt? Wil je uitsluitend samenwerken met een bureau dat 100% focus heeft op b2b sales functies en je zoekvraag heel goed begrijpt? Dan is het zeker interessant dat wij kennismaken.

Brand New Sales is expert in het werven en matchen van b2b sales talenten, professionals, managers en directeuren. De afgelopen 12 jaar hebben wij bijgedragen aan het succes van veel organisaties. Door onze werving en selectie zijn de sales kandidaten succesvoller en blijven zij langer bij de organisatie.

Vanuit een groot netwerk leveren wij snel de beste Account Managers, Sales Executives, Sales Managers en Sales Directors

Waarom een Sales Recruitment Bureau?

Het is onze missie opdrachtgevers en kandidaten te laten groeien! Het succes zit in de match.  Wanneer je samenwerkt met een recruitment bureau dat 100% focus heeft op commerciële functies, haal je betere sales professionals binnen dan via vacature advertenties. Brand New Sales als recruitment partner:

  • Een vast contactpersoon, een ervaren Sales Recruitment Expert en sales professional die het salesvak begrijpt en het sales DNA van mensen kan lezen.
  • Je komt razendsnel in contact met de beste sales kandidaten omdat wij kunnen leveren uit een groot en actief netwerk van latent werkzoekenden.
  • Wij kennen de markt en zijn daardoor beter in staat een sales functie te doorgronden en de juiste match te maken.
  • Een minimum aantal tijdrovende sollicitatiegesprekken omdat wij een zeer goede voorselectie doen.
Man met krant en laptop
Verkopers wacht voor een sollicitatiegesprek

Onze aanpak

Met onze beproefde werving en selectiemethodiek kunnen wij succes verzekeren. Het gehele werving en selectieproces pakken wij gedegen aan en wij laten niets aan het toeval over. Ons streven is snel hele goede sales mensen te introduceren die matchen met het profiel, de cultuur en het team. De kandidaten die wij introduceren hebben een bewezen staat van dienst, goede referenties en weten precies waarvoor zij op gesprek gaan.

Wij hebben bijgedragen aan het succes van deze bedrijven

Wat levert werken met een Sales Recruitment Bureau op?

De tijd, energie en commitment die wij een sales recruitment opdracht geven, zal uiteindelijk tot flinke besparingen leiden. De goede match zorgt ervoor dat de sales professional succesvoller is en langer bij de organisatie blijft.

  • 93% van de sales functies (exclusieve opdrachten) wordt binnen 2 maanden ingevuld
  • 91% van de vacatures wordt met de 1e of 2e voorgedragen kandidaat vervuld.
  • 89% van de kandidaten blijft minstens 1 jaar in dienst
  • 73% van de Sales Professionals blijft 24 maanden of langer in dienst
  • 8,8 is het cijfer dat onze klanten Brand New Sales geeft
Man loop door geld

Direct contact?

Bel ons op +31 (0) 35 8200232

Je zult merken dat jij centraal staat.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je een vacature uitzetten, stuur ons een bericht.