fbpx

Sales recruitment bureau

Sales Recruitment Bureau voor de zakelijke markt

Neem een voorsprong op de concurrentie

Alleen de beste verkopers voor jullie bedrijf

Op zoek naar een Sales Recruitment Bureau dat snel jullie verkoopteam op sterkte brengt en houdt? Samenwerken met een bureau dat zich uitsluitend richt op commerciële functies in de zakelijke markt en jullie zoekvraag echt begrijpt? Laten wij kennismaken!

Brand New Sales is expert in het werven en matchen van commerciële professionals, managers en directeuren in de b2b markt. Al 14 jaar dragen wij bij aan de groei en succes van het mkb.

Sales Recruitment Bureau Brand New Sales

Sales recuitment Outsourcen aan een bureau?

Zo werkt Brand New Sales

Zo pakken wij het aan!​

Succesvol sales recruitment

Met onze beproefde recruitmentmethode kunnen wij succes verzekeren. Het gehele recruitmentproces pakken wij gedegen aan en wij laten niets aan het toeval over. 

Ons streven is snel de beste commerciële professionals te introduceren die matchen met het profiel, de cultuur en het team. De kandidaten die wij introduceren hebben een bewezen staat van dienst, goede referenties en weten precies waarvoor zij op gesprek gaan.

Sales recruitment bureau Brand New Sales pak aan

Dit is wat het oplevert!

Wanneer je een Sales Recruitment bureau inhuurt

De tijd, energie en commitment die wij een sales recruitment opdracht geven, zal uiteindelijk tot flinke besparingen leiden. De goede match zorgt ervoor dat de sales professional succesvoller is en langer bij de organisatie blijft.

Onze partners

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.

FAQ Sales Recruitmentbureau

De voordelen wanneer je een sales recruitment bureau inhuurt. 

Specialistische kennis: Sales Recruitment bureaus hebben specialistische kennis en ervaring in het vinden van sales talent. Dit betekent dat ze sneller en efficiënter geschikte kandidaten kunnen vinden en matchen met de organisatie.

Werving en selectie: Een recruitment bureau kan zowel de werving als de selectie van kandidaten voor een salesfunctie verzorgen. Dit bespaart organisaties tijd en moeite.

Netwerk: Een sales recruitment bureau heeft een groot netwerk van gekwalificeerde sales kandidaten, waardoor het vinden van de juiste persoon sneller verkoopt.

Objectiviteit: Een extern bureau heeft een objectievere kijk op sales kandidaten en wordt minder beïnvloed door interne factoren.

Market intelligence: Een Sales Recruitment bureau heeft goed inzicht in de marktontwikkelingen en zijn in staan om organisaties beter te helpen bij het maken van strategische beslissingen.

Snelheid: Een recruitment bureau werkt sneller omdat een groot deel van de werkzaamheden al hebben voorbereid, zoals het opstellen van een vacaturetekst en het plaatsen van de vacature op de juiste platforms.

Referenties: Een sales recruitment bureau heeft toegang tot referenties van kandidaten waardoor er sneller een beter beeld gevormd kan worden van de kwaliteiten en vaardigheden van de kandidaat.

Salarisonderhandelingen: Een sales recruitment bureau helpt organisaties bij het onderhandelen van een salaris met een kandidaat, en hebben inzicht in marktconforme salarissen.

Contractonderhandelingen: Een sales recruitment bureau helpt bij het opstellen van een arbeidscontract en het onderhandelen over arbeidsvoorwaarden.

Aftercare: Een sales recruitment bureau ondersteund organisaties door aftercare, zoals het opvolgen van de ontwikkeling van de nieuwe sales medewerker en het oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Hoe selecteer je het juiste sales recruitment bureau?

Houdt rekening met deze factoren:

Specialisatie: Kies een bureau dat echt gespecialiseerd is in het werven en selecteren van commerciële professionals. Dit betekent dat ze een goed begrip moeten hebben van de vaardigheden, competentie en kwalificaties die nodig zijn om een succesvolle sales professional te zijn.

Ervaring: Vraag naar de ervaring een bureau in het plaatsen van salesmedewerkers binnen jullie specifieke branche of marktsegment.

Netwerk: Kijk naar het netwerk van het bureau, hoe groot is het netwerk en hoe actief is het bureau in het werven van sales talent. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het aantal volgers op LinkedIn bedrijfspagina of aantal connectie van de sales consultants.

Referenties: Vraag naar referenties van eerdere klanten en neem contact op met deze referenties om te horen hoe tevreden zij zijn over de diensten van het bureau.

Proactief: Kies een bureau dat proactief is en zelf initiatieven neemt om de juiste kandidaten te vinden, in plaats van alleen te reageren op vacatures die u plaatst.

Communicatie: Kijk naar hoe goed het bureau communiceert en hoe snel ze reageren op je vragen en verzoeken.

Transparantie: Kies een bureau dat transparant is over hun werkwijze en de kosten die ze in rekening brengen. De meeste bureaus werken met Algemene voorwaarden. Lees deze goed. Heeft een bureau een vervangingsgarantie wanneer de geplaatste kandidaat niet geschikt leek te zijn.

Flexibiliteit: Kies een bureau dat flexibel is en in staat is om snel te reageren op veranderende eisen of wensen van uw organisatie.

jonge sales professional in pak met stropdas

Neem contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.
Brand New Sales