Sales recruitment bureau

14 jaar toonaangevend in Sales Recruitment

Neem een voorsprong op de concurrentie

De beste verkopers voor jullie bedrijf

Op zoek naar een Sales Recruitment Bureau dat snel jullie verkoopteam op sterkte brengt en houdt? Samenwerken met een bureau dat zich uitsluitend richt op commerciële functies in de zakelijke markt en jullie zoekvraag echt begrijpt? Laten wij kennismaken!

Brand New Sales is expert in het werven en matchen van sales professionals, managers en directeuren in de b-to-b markt. Al 14 jaar dragen wij bij aan de groei en succes van het mkb.

Beste Accountmanager van Brand New Sales

Sales recuitment Outsourcen?

Zo werkt Brand New Sales

Succesvol sales professionals werven?

Zo pakken wij het aan!

Met onze beproefde recruitmentmethode kunnen wij succes verzekeren. Het gehele werving en selectieproces pakken wij gedegen aan en wij laten niets aan het toeval over. 

Ons streven is snel de beste commerciële professionals te introduceren die matchen met het profiel, de cultuur en het team. De kandidaten die wij introduceren hebben een bewezen staat van dienst, goede referenties en weten precies waarvoor zij op gesprek gaan.

Brand New Sales pak aan

Sales Recruitment specialist inhuren

Dit is wat het oplevert!

De tijd, energie en commitment die wij een sales recruitment opdracht geven, zal uiteindelijk tot flinke besparingen leiden. De goede match zorgt ervoor dat de sales professional succesvoller is en langer bij de organisatie blijft.

Onze partners

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.
jonge sales professional in pak met stropdas

Neem contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.
Brand New Sales