fbpx

voor continuïteit en groei

Succesvolle werving en selectie

Succesvolle werving en selectie

Zo doen wij dat

Bij Brand New Sales begrijpen we dat in de huidige competitieve arbeidsmarkt, het vinden van de juiste sales professionals een uitdaging is.

Ons team, met een solide bedrijfskundige en commercieel managementachtergrond, is uitstekend gepositioneerd om de zoekvraag van onze klanten niet alleen te begrijpen maar deze ook effectief te vertalen naar de juiste selectie van kandidaten. Door deze expertise kunnen we een diepere connectie maken tussen de ambities van zowel bedrijven als kandidaten, wat resulteert in een perfecte match.

Onze slimme data-gedreven aanpak, verrijkt met uniek inzicht, stelt ons in staat om verder te kijken dan de cv’s en echt de meest geschikte talenten voor jullie team te vinden.

man op berg met flag

Wat maakt de ideale kandidaat?

Onze aangepaste aanpak legt de nadruk op een diepgaande dialoog en uitdaging van de opdrachtgever, met als doel een verfijnde begrip van de vacature te ontwikkelen. 

Door onze uitgebreide ervaring in sales en gedegen marktkennis te delen, bieden we niet alleen advies maar dragen we ook bij aan een verrijkte visie op de ideale kandidaat. 

Bovendien biedt ons kandidatenportaal volledige openheid en transparantie door het hele recruitmentproces heen, waardoor Brand New Sales een nieuwe standaard in de branche neerzet.

beproefde werving-en selectiemethode

Flinke besparing en betere ROI

De investering in een grondige voorbereiding betaalt zich terug in kostenbesparingen en een verbeterde ROI. Zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn helder over onze verwachtingen.

Onze sales recruitment gaat verder dan plaatsingen alleen. We bouwen aan duurzame relaties, gericht op een langtermijn succes van jullie salesteam. Dit zorgt ervoor dat het team niet alleen nu optimaal presteert, maar ook in de toekomst blijft excelleren.

Groeien en resultaten boeken

Het Recruitment proces

1. Analyse

Sales Organisatie & Profiel Scan

Samen analyseren we grondig jullie bedrijfscultuur, team, klanten, doelen, producten, markt en budget om het ideale profiel te definiëren.

2. Planning

Wervingsstrategie & Recruitmentplan

Door strategisch na te denken over de doelgroep, boodschap, zoekopdrachten, wervingskanalen en campagnes, optimaliseren we het wervingsresultaat.

3. Sourcing

Sourcing van kandidaten

Wij lokaliseren de gewenste kandidaten via databasezoekopdrachten, sociale netwerken, jobmarketing campagnes, ambassadeuren vacatureposts

4. Pre-scan

Telefoon interview en assesment

Voor het persoonlijke gesprek wordt de geschiktheid van de kandidaat – kunnen, willen en persoonlijkheid – grondig geëvalueerd, inclusief een intake en DISC analyse.

5. Selectiegesprek

Persoonlijk selectiegesprek

Een ervaren Recruitment Consultant voert een diepgaand gesprek met de kandidaat om het 'Sales DNA' te beoordelen.

6. Coördinatie

Voordracht & Coördinatie

We dragen niet alleen de meest enthousiaste en gekwalificeerde kandidaten voor, ondersteund door hun cv en scorecard, maar coördineren ook de gesprekken, om een soepele voortgang van het selectieproces te garanderen.

7. Nazorg

Nazorg

De eerste maanden zijn cruciaal voor het langetermijnsucces van de plaatsing. We onderhouden daarom intensief contact met zowel de kandidaat als de leidinggevende.

Ga voor continuïteit en groei.

Versterk het salesteam met de top sales professionals en laat je begeleiden door een strategische partner die samen met jouw ambities groeit. Maak nu het verschil voor jouw organisatie met Brand New Sales en Slim Werven. 

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.

Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.