fbpx

voor continuïteit en groei

Kies Brand New Sales

Succesvolle werving en selectie

Zo doen wij dat

Brand New Sales levert gekwalificeerde sales mensen die niet alleen ‘kunnen’ maar er ook echt voor willen gaan. Dat beloven wij.

Samenwerken met Brand New Sales betekent kunnen vertrouwen op een gespecialiseerd recruitment bureau dat gecommitteerd is aan het laten excelleren van klanten door een perfecte match.

man op berg met flag

Hoe wij (samen)werken

Op het moment dat wij een werving- en selectie opdracht aannemen, zijn wij 100% gecommitteerd deze snel en goed in te vullen. 

In het werving- en selectieproces gaan wij net iets verder dan andere sales recruitment bureaus.

Ervaren recruitment consultant, beproefde werving- en selectiemethode en unieke software brengt ons snel in contact met beoogde kandidaten. Voor hen vinden wij het vooral belangrijk dat zij de groei- en ontwikkelingskansen voor zichzelf in combinatie met de belangen en behoeftes van hun nieuwe werkgever zien. 

We zoeken naar het wederzijdse belang en zien zowel onze kandidaten als opdrachtgevers als klanten.

Groeien en resultaten boeken

beproefde werving-en selectiemethode

Flinke besparing en betere ROI

De tijd en energie die we in een goede voorbereiding steken zal tot flinke besparingen leiden en een betere ROI. Zowel de kandidaten als onze opdrachtgevers weten wat zij van ons kunnen verwachten.

Onze sales recruitment diensten reiken verder dan alleen het selecteren en plaatsen van sales mensen. We streven naar een langdurige relatie met als doel het sales team zo optimaal mogelijk te laten functioneren en vooral om dat in de toekomst zo te houden.

Resultaatgerichte werkwijze

1. Analyse

Sales Organisatie & Profiel Scan

Als we ergens aan beginnen, doen we het meteen goed. De consultant zal gezamenlijk het gewenste profiel samenstellen op basis van de bedrijfscultuur, het team, de klanten, doelstellingen, product, markt en budget.

2. Planning

Wervingsstrategie & Recruitmentplan

Het beste resultaat wordt bereikt door vooraf goed na te denken over welke doelgroep, boodschap, zoekopdracht, wervingskanalen, campagne etc ingezet worden.

3. Sourcing

Sourcing van kandidaten

De beoogde kandidaten vinden wij via Database search, Social Networks, Job marketing campagnes, Ambassadeurs, Vacature posts, Workshops of Jobcasts.

4. Pre-scan

Telefoon interview en assesment

Voorafgaand het persoonlijke selectiegesprek is het ‘kunnen’, ‘willen’ en ‘zijn’ van de kandidaat uitvoerig besproken. Ook vult hij/zij een intakeformulier in en maakt de DISC analyse.

5. Selectiegesprek

Persoonlijk selectiegesprek

De kandidaat wordt uitvoerig geïnterviewd door een ervaren Recruitment Consultant die ‘Sales DNA’ kan lezen.

6. Coördinatie

Voordracht & Coördinatie

Referenties worden gecheckt en uitsluitend enthousiaste en gekwalificeerde kandidaten worden middels cv en scorecard voorgedragen.

7. Nazorg

Nazorg

De eerste maanden zijn bepalend voor het succes van de kandidaat op lange termijn. Daarom onderhouden wij intensief contact met de kandidaat en de leidinggevende.

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.

jonge sales professional in pak met stropdas

Neem contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.
Brand New Sales