fbpx

Executive Search

Executive Search Commercieel Directeur

Nieuw leiderschap

Nextgen Commercieel Directeur

De markt is continu in beweging en het koopgedrag van klanten is in razend tempo veranderd. Voor de bedrijven die hier adequaat op inspelen, liggen er kansen. Maar hoe stem je marketing en sales optimaal op elkaar af zodat je de voorsprong op concurrenten vasthoudt en vergroot?

Dit vraagt om andere kennis en vaardigheden van de teams en bovenal nieuw leiderschap. Precies daar kan Brand New Sales bij ondersteunen, door het vinden van de juiste Commercieel Directeur voor jullie bedrijf. Wij leveren de Commercieel Directeur die de nieuw ingeslagen koers en ambitie van het bedrijf waarmaakt.

Executive Search Commercieel Directeur vrouw
Wolkekrabbers_business_center

Zo werken wij

Werven van een Commercieel Directeur

Ongeacht de functie is ons doel altijd om de beste kandidaat te werven. Bij strategische functies wordt dit uiteraard nog belangrijker. Op het niveau van Commercieel Directeur kan de keuze voor de verkeerde kandidaat een domino-effect hebben op het bedrijf.

Een opdracht voor een management positie starten wij met een persoonlijke en diepgaande inventarisatie. De kleinste details van jullie zoekvraag zijn van belang. Ook adviseren wij waar gewenst. Met onze ervaring zijn wij een sparringpartner op niveau.

Wij zijn transparant over het wervingsproces en de verwachtingen. Wij gaan voor de ultieme match en indien mogelijk bieden wij jullie graag de keuze uit verschillende management professionals.

Samenwerken

Nieuw leiderschap

Hier staan wij voor

Commercieel directeur met collega
Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.

Benieuwd wat een Commercieel Directeur doet?

Een compleet overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Commercieel Directeur inclusief gewenste competenties, kwalificaties, leiderschapsstijlen en salarisindicatie.