LADEN SLUIT

Succesvoller door de perfecte match

Heb jij het gevoel dat jouw sales potentieel onvoldoende wordt benut? Zit je aan je plafond in je huidige sales job?

Het maakt geen verschil dat aan het begin van je carrière staat of een ervaren sales professional bent. Sales is je passie en jij wilt daarin de beste zijn. Dat begrijpen wij bij Brand New Sales maar al te goed.

Brand New Sales staat al 13 jaar voor innovatie binnen de sales recruitment waardoor jij kunt blijven groeien. Wij zoeken naar de juiste match voor jou én samen met jou.

Onze consultants zijn ervaren sales professionals en commercieel managers. Wij en begrijpen het salesvak als geen ander en beschikken over een brede marktkennis.

Hoe het is om met Brand New Sales samen te werken, merk je door gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Je zult direct ervaren dat jij centraal staat.

Neem nu contact op

Ons doel

Een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en kwaliteit van jouw sales carrière. Wij houden van het salesvak en ervaren het plezier van sales professionals die in dit vak excelleren.

Onze werkwijze

Vanaf het eerste contact tot aan dat jij een nieuwe sales job hebt, houden wij intensief contact. Wij coachen, adviseren en ontzorgen jou in het hele proces en werken samen naar het beoogde resultaat toe.

Onze beloften

Altijd open, eerlijk en transparant naar jou toe zijn. Dus soms ‘verkopen’ wij ook nee. Jouw belang staat bij ons centraal en wij kijken echt naar de match.

Maak kennis met toonaangevende organisaties

  review rating 5  Geholpen door Maarten Borgmeijer van Brand New Sales. Maarten is een echte professional die goed luistert en er echt alles aan doet om de juiste match te vinden. Daarnaast is hij altijd erg betrokken en belt hij af en toe spontaan op om te kijken hoe de nieuwe baan bevalt. Ook bereidt hij je goed voor op het eerste gesprek bij een werkgever. Als ik ooit weer een recruiter nodig heb, zou ik zo weer bij Maarten aankloppen!

  thumb Pascal Lindenberg

  review rating 5  Erg tevreden over de service van Brand New Sales, met in het bijzonder Maarten Borgmeijer. Maarten heeft mij door middel van een gesprek voorzien van een goede voorbereiding op een sollicitatieprocedure. Mijn waardering voor het persoonlijke contact voor, tijdens en na de sollicitatieperiode.

  thumb bob de vries

Persoonlijke carrièreportal

Met een persoonlijk account krijg je toegang tot de portal waar jij de mogelijkheid hebt om belangrijke informatie met ons te delen. Hoe meer je deelt, hoe beter wij jou kunnen verbinden met potentiële werkgevers. De voordelen van de portal:

 • Solliciteer direct op vacatures en manage het proces.
 • Creëer sales job alerts.
 • Update jouw cv, salesprofiel, competenties, vaardigheden, beschikbaarheid etc.
 • Krijg volledige controle over jouw informatie.

Direct contact?

Stuur ons je contactgegeven en wij nemen snel contact met je op