LOADING CLOSE

Succesvoller door de perfecte match

Heb jij het gevoel dat jouw sales potentieel onvoldoende wordt benut? Heb je meer in je mars dan je huidige sales job?

Sales is je passie en jij wilt daarin de beste zijn. Jezelf blijven ontwikkelen en groeien in je functie. Dat begrijpen wij bij Brand New Sales maar al te goed.
Brand New Sales staat al 13 jaar voor innovatie binnen de sales recruitment. Wij kennen de drijfveren van sales professionals en hebben een brede marktkennis. Wij zoeken naar de juiste match voor jou én samen met jou.

Onze consultants zijn ervaren sales professionals en commercieel managers. Hoe het is om met Brand New Sales samen te werken, merk je door gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Je zult direct ervaren dat jij centraal staat.

Hoe het is om met Brand New Sales samen te werken, merk je door gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Je zult direct ervaren dat jij centraal staat.

Neem nu contact op

Ons doel

Een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en kwaliteit van jouw sales carrière. Wij houden van het salesvak en ervaren het plezier van sales professionals die in dit vak excelleren.

Onze werkwijze

Vanaf het eerste contact tot aan dat jij een nieuwe sales job hebt, houden wij intensief contact. Wij coachen, adviseren en ontzorgen jou in het hele proces en werken samen naar het beoogde resultaat toe.

Onze beloften

Altijd open, eerlijk en transparant naar jou toe zijn. Dus soms ‘verkopen’ wij ook nee. Jouw belang staat bij ons centraal en wij kijken echt naar de match.

Maak kennis met toonaangevende organisaties

Persoonlijke carrièreportal

Met een persoonlijk account krijg je toegang tot de portal waar jij de mogelijkheid hebt om belangrijke informatie met ons te delen. Hoe meer je deelt, hoe beter wij jou kunnen verbinden met potentiële werkgevers. De voordelen van de portal:

 • Solliciteer direct op vacatures en manage het proces.
 • Creëer sales job alerts.
 • Update jouw cv, salesprofiel, competenties, vaardigheden, beschikbaarheid etc.
 • Krijg volledige controle over jouw informatie.

  review rating 5  Geholpen door Maarten Borgmeijer van Brand New Sales. Maarten is een echte professional die goed luistert en er echt alles aan doet om de juiste match te vinden. Daarnaast is hij altijd erg betrokken en belt hij af en toe spontaan op om te kijken hoe de nieuwe baan bevalt. Ook bereidt hij je goed voor op het eerste gesprek bij een werkgever. Als ik ooit weer een recruiter nodig heb, zou ik zo weer bij Maarten aankloppen!

  thumb Pascal Lindenberg

  review rating 5  Goed geholpen. Luisteren goed naar je behoefte en wat jij als persoon drijft. Zeker aan te raden!

  thumb Tom Van Der Leij

Direct contact?

Bel ons op +31 (0) 35 8200232

Je zult merken dat jij centraal staat.

Sparren over je sales carrière / volgende stap, stuur ons een bericht.