LOADING CLOSE

Excelleren in sales?

Wij maken voor jou de beste match!

Sales is je passie en jij wilt daarin de beste zijn. Jezelf blijven ontwikkelen en groeien in je functie. Dat begrijpen wij bij Brand New Sales maar al te goed.

Hoe het is om met Brand New Sales samen te werken, merk je door gewoon het gesprek met ons aan te gaan. Je zult direct ervaren dat jij centraal staat.

Ons doel

Een waardevolle bijdrage leveren aan de groei en kwaliteit van jouw sales carrière. Wij houden van het salesvak en ervaren het plezier van sales professionals die in dit vak excelleren.

Onze werkwijze

Vanaf het eerste contact tot aan dat jij een nieuwe sales job hebt, houden wij intensief contact. Wij coachen, adviseren en ontzorgen jou in het hele proces en werken samen naar het beoogde resultaat toe.

Onze beloften

Altijd open, eerlijk en transparant naar jou toe zijn. Dus soms ‘verkopen’ wij ook nee. Jouw belang staat bij ons centraal en wij kijken echt naar de match.

Schrijf je in bij Brand New Sales

Met een persoonlijk account krijg je toegang tot de portal waar jij de mogelijkheid hebt om belangrijke informatie met ons te delen. Hoe meer je deelt, hoe beter wij jou kunnen verbinden met potentiële werkgevers. De voordelen van de portal:

  • Solliciteer direct op vacatures en manage het proces.
  • Creëer sales job alerts.
  • Update jouw cv, salesprofiel, competenties, vaardigheden, beschikbaarheid etc.
  • Krijg volledige controle over jouw informatie.

Brand New Sales werkt o.a. voor: