fbpx

Sales en accountmanagers

Werving en selectie

Hoogste kwaliteit kandidaten

Werving en selectie door ervaren recruiters

Samenwerken met Brand New Sales betekent dat jullie kunnen rekenen op een solide dienstverlening waarbij het beoogde resultaat centraal staat namelijk: zo snel mogelijk het salesteam op sterkte brengen met de beste sales mensen. Zo zorgen wij dat de continuïteit en het behalen van de doelstellingen niet in gevaar komt.

Hoe doen wij dat?

In de eerste plaats zijn onze consultants ervaren sales professionals en commercieel managers. Een vaste contactpersoon maakt jullie zoekvraag tot het bot helder en zijn waardige sparringpartner gedurende het hele traject. In de tweede plaats werken wij met geavanceerde recruitmentsoftware en beschikken over een groot netwerk dat sinds 2006 opgebouwd. Onze innovatieve recruitment methoden zijn altijd afgestemd op een veranderende markt. 

In het gehele recruitmentproces laten wij niets aan het toeval over. Potentiële kandidaten worden op professionele wijze benaderd waarbij wij een goede ambassadeur voor jullie organisatie zijn.

Typische sales functies die wij o.b.v. werving en selectie invullen zijn:

Waarom kiezen voor Brand New Sales​

Resultaatgerichte werkwijze

Doelgericht, effectief en excellente service. Wij laten niets aan toeval over.
1. Analyse

Sales Organisatie & Profiel Scan

Na een grondige analyse van de (sales)organisatie en het beoogde profiel weten wij exact jullie zoekvraag is.

2. Planning

Wervingsstrategie & Recruitmentplan

Het beste resultaat wordt bereikt door vooraf goed na te denken over welke doelgroep, boodschap, zoekopdracht, wervingskanalen, campagne etc ingezet worden.

3. Sourcing

Sourcing van kandidaten

De beoogde kandidaten vinden wij via Database search, Social Networks, Job marketing campagnes, Ambassadeurs, Vacature posts, Workshops of Jobcasts.

4. Pre-sectie

Kandidaten shortlist

Voorafgaand het persoonlijke selectiegesprek is het ‘kunnen’, ‘willen’ en ‘zijn’ van de kandidaat uitvoerig besproken. Ook vult hij/zij een intakeformulier in en maakt de DISC analyse.

5. Selectiegesprek

Persoonlijk selectiegesprek

De kandidaat wordt uitvoerig geïnterviewd door een ervaren Recruitment Consultant die ‘Sales DNA’ kan lezen.

6. Coördinatie

Voordracht & Coördinatie

Referenties worden gecheckt en uitsluitend enthousiaste en hooggekwalificeerde kandidaten worden middels cv en scorecard voorgedragen.

7. Nazorg

Nazorg

De eerste maanden zijn bepalend voor het succes van de kandidaat op lange termijn. Daarom onderhouden wij intensief contact met de kandidaat en de leidinggevende.

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.