fbpx

Accountmanager gezocht en nog niet gevonden?

Wij leveren top kandidaten

Accoutmanager gezocht en niet gevonden?

Vertrouw op Brand New Sales

Al een tijd op zoek naar de juiste Accountmanager en deze nog steeds niet gevonden? Dat kan frustrerend zijn, zeker als de druk op het verkoopteam toeneemt en de doelstellingen daarmee in gevaar komen.

Als gespecialiseerd W&S Bureau weten wij hoe groot de uitdaging kan zijn om de juiste Accountmanager te vinden en deze daarna voor je te winnen. De oprichters van Brand New Sales hebben dit zelf als Commercieel Manager ook ervaren.

Brand New Sales is gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals in de zakelijke markt. Al ruim 14 jaar dragen wij bij aan de groei en het commerciële succes van onze klanten.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag over onze dienstverlening.

Sales Headhunter van Brand New Sales
Wolkekrabbers_business_center

Onze belofte

Leveren van gemotiveerde Accountmanagers

Brand New Sales levert uitsluitend gekwalificeerde sales mensen die een aanwinst zijn voor het team, die niet alleen ‘kunnen’ maar er ook echt voor willen gaan.

Samenwerken

Samen succesvol

Op het moment dat wij een werving- en selectie opdracht aannemen, zijn wij 100% gecommitteerd deze goed in te vullen.

In het werving- en selectieproces gaan wij net iets verder dan andere W&S bureaus. Bij het analyseren van de behoefte zijn wij niet alleen geïnteresseerd in de ins en outs van de beoogde sales persoon, maar ook in de koers van de organisatie, de doelstellingen, cultuur en leiderschapsstijl. Alle verkregen informatie vertalen wij naar een strak werving- en selectieplan. 

Onze beproefde werving- en selectiemethode brengt ons snel in gesprek met de juiste sales mensen. We zoeken naar het wederzijdse belang en zien daarom zowel onze kandidaten als opdrachtgevers als klanten en partners.

roi_calculatie_600x400
Vrouw omringt door mannen bij congress

BEPROEFTE W&S METHODE

Een gegarandeerd een betere ROI

De tijd en energie die wij in een goede voorbereiding steken, zal in veel opzicht tot flinke besparingen leiden. Zowel de kandidaten als onze opdrachtgevers weten wat zij van ons kunnen verwachten en wij zijn in staat die verwachtingen in de vorm van een goede match waar te maken.

Onze sales recruitment diensten reiken verder dan alleen het selecteren en plaatsen van sales mensen. Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten, om een succesvol salesteam zo optimaal mogelijk te laten functioneren en vooral om dat in de toekomst zo te houden.

Nu sterker in sales

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.
Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.