fbpx

Sales recruitment Specialist

Werving en Selectie Accountmanager

Onze specialisatie​

Accountmanager werven

Ben je op zoek naar een gekwalificeerde Accountmanager? Kijk dan niet verder dan Brand New Sales. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden en selecteren van geschikte sales professionals sinds onze oprichting in 2009. 

Met onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk, zijn we in staat de beste verbindingen te leggen tussen de juiste kandidaat en jullie bedrijf. 

Door samen te werken met ons, kun je vertrouwen op een werving en selectiebureau dat zich 100% inzet voor het succesvol laten groeien van succesvol salesteam door middel van de perfecte match.

Kantoor Afdeling accountmanagement
Een-accountmanager-man-overlegd-met-andere-accountmanager-vrouw

Werving en selectie

Accountmanager werven, Zo doen wij dat!

Met een beproefde werving en selectiemethodiek garanderen wij succes. Het hele wervingsproces pakken wij gedegen aan. Wij introduceren uitsluitend gekwalificeerde Accountmanagers en houden de sollicitatiegesprekken voor de klant tot een minimum.

De kandidaten die wij introduceren hebben een proven trackrecord, kunnen referenties overleggen en zijn goed geïnformeerd over jullie bedrijf en de functie waar zij voor op gesprek gaan.

Een opdracht voor het zoeken van een Accountmanager nemen wij aan op basis van werving en selectie. Indien de functie een zware Accountmanagement rol betreft, doen wij dit op basis van executive search. Meer informatie over de verschillende rollen, taken en verantwoordelijkheden, gewenste competenties en salarisindicatie van een Accountmanager vind je hier.

Samenwerken

Zo zien wij dat

Accountmanager die op de laptop wat uitlegt aan twee andere accountmanagers

Sterker in sales

Brand New Sales werft Accountmanager voor onder andere deze organisaties.
Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.

Benieuwd wat een Accountmanager doet?

Een compleet overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Accountmanager inclusief gewenste competenties, kwalificaties en salarisindicatie.