fbpx

werving en selectie

Business Development Manager

Vernieuwen en groeien

Business Development Manager

Groeien en vernieuwen? Op zoek naar nieuwe markten en klanten? Wij vinden de nextgen Business Development Manager die het volledige commercieel potentieel van jullie bedrijf bereikt.

Onze Recruitment Consultants hebben de capaciteit en ervaring om de kernwaarden, doelstellingen en de exacte wervingseisen van jullie organisatie in kaart te brengen en kandidaten te presenteren die een perfecte match zijn met de vacature en jullie organisatie.

Business Development Manager bellen
Wolkekrabbers_business_center

Een Business Development Manager werven

Zo werken wij

Welke kansen in de markt liggen onbenut en hoe willen jullie groeien? Welke relaties willen jullie aanboren en welke producten/diensten moeten gelanceerd worden? De kleinste details zijn belangrijk. Om die reden starten wij de opdracht met een diepgaande persoonlijke inventarisatie zodat wij exact weten wat jullie zoekvraag is. Zo houden wij tijdrovende sollicitatiegesprekken tot een minimum.

Het hele wervingsproces pakken wij gedegen aan en werken wij samen naar het beoogde resultaat. Met de inzet van beproefde wervingsmethodes en een uitgebreid netwerk presenteren wij passende kandidaten voor de rol Business Development Manager.

Onze ervaren Recruitment Consultants dragen uitsluitend passende en gemotiveerde kandidaten voor, inclusief cv, motivatie, DISC profiel en scorecard.

Samenwerken

Hier staan wij voor

Mannen schudden handen na akkoord deal

Sterk in sales

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.
Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.

Benieuwd wat een Business Development Manager doet?

Een compleet overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Business Development Manager inclusief gewenste competenties, kwalificaties en salarisindicatie.