fbpx

sales Management & Directie

Executive Search sales

Executive Search sales management en directie functies

Het invullen van commerciële posities op management- en directieniveau vergt expertise en een specifieke aanpak. Diepgaande kennis van sales tot op strategisch niveau, het hebben van het juiste netwerk en een begrip van de veranderende dynamiek van de verkoopwereld zijn de sleutelingrediënten om de juiste match te maken.

Bij Brand New Sales begrijpen we dat de wereld van sales aan het veranderen is. Mensen kopen anders, en bedrijven moeten zich aanpassen om bij te blijven. Daarom zijn we toegewijd aan het werven en selecteren van een nieuwe generatie Sales Managers en Directie die deze veranderingen begrijpen en omarmen. Onze kandidaten zijn niet alleen ervaren in sales, maar hebben ook een vernieuwde visie op sales – ze begrijpen Sales 2.0 en hoe dit de manier waarop mensen kopen heeft veranderd.

We zijn ervaren in het invullen van complexe en zware commerciële functies waaraan specifieke eisen en wensen worden gesteld. Onze consultants benaderen potentieel interessante kandidaten op een professionele, persoonlijke en bovenal uiterst discrete wijze.

Onze executive search consultants hebben ruim 15 jaar ervaring met executive recruitment en beschikken over een groot netwerk van sales leaders. Zij verdiepen zich grondig in de waarden, cultuur en verwachtingen aan beide kanten. Projectmatig wordt er naar het beoogde resultaat, het leveren van gekwalificeerde kandidaten, toegewerkt.

Bij Brand New Sales zijn we trots op onze diepgaande kennis van de salesindustrie en onze toewijding aan innovatie en groei. We zijn er om u te helpen bij elke stap van uw verkoopreis, van het vinden van de juiste mensen voor uw team tot het transformeren van uw verkoopstrategieën voor de moderne markt.

Commerciële functies die wij op basis van executive search invullen:

Sneller en beter resultaat?

Dit is waarom je voor ons kiest

Resultaatgerichte werkwijze

Bij Brand New Sales geloven we in een resultaatgerichte aanpak. Onze werkwijze is doelgericht en effectief, waarbij we niets aan het toeval overlaten. We begrijpen dat in de dynamische wereld van sales, resultaten tellen. Daarom zetten we ons in om concrete, meetbare resultaten te leveren voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers.

Onze consultants werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen. We gebruiken deze inzichten om een op maat gemaakte werving strategie te ontwikkelen die is ontworpen om de gewenste resultaten te bereiken.

Discrete benadering van de kandidaten

Grondige analyse van de vereiste competenties

Diepgaand inzicht in de relevante kandidatenmarkt

Sparringpartner op strategisch niveau waar gewenst

Bewezen assessment voor selecteren en vergelijken van kandidaten

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.