fbpx

Sales talenten werven op HBO/WO niveau

Project Recruitment

Groepen sales talenten werven in korte tijd

Het werven van sales talenten op bachelor en master niveau behoeft een andere aanpak. Starters zijn gewild en krijgen dagelijks aanbieding in hun mailbox die vaak onbeantwoord blijven. Hoe vang je hun aandacht?

Brand New Sales heeft veel ervaring in het werven van salestalenten. Klanten die een constante vraag hebben naar salestalenten zoals BinckBank, Ebury en Techdata leveren wij al jaren.

Door het vertellen van een authentiek verhaal, een volledig geautomatiseerd recruitment proces, een strakke candidate journey en doelgroep gerichte promotie op social media krijgen wij een hoge response op de vacature. Kwalitatief volume draaien noemen wij dat. Zo werven wij de beste sales talenten in korte tijd voor jullie bedrijf.

Bereik meer potentiële sales talenten

LinkedIn Automation

LinkedIn is het platvorm bij uitstek om kandidaten te werven. Met geautomatiseerde tools bereiken wij veel potentiele kandidaten in korte tijd.

Job Marketing​

Social media zijn een perfect kanaal om specifieke doelgroepen te bereiken. Met slimme campagnes verleiden wij actieve en latent zoekenden sales talenten om authentieke verhalen tot zich te nemen. Jullie verhaal!

Meer en betere kandidaten

Naast de geautomatiseerde LinkedIn campagne en media rijke vacature landingspagina bieden wij drie mogelijkheden om jullie authentieke verhaal op een bijzondere wijze te presenteren aan de doelgroep. De kandidaten die zich veereenzelvige met jullie verhaal zullen reageren en andere juist niet.

Live Jobcast

Een live webinar samen met de organisatie, waarbij directe interactie tussen kandidaten en werkgever mogelijk is.

Podcast vacature

Het interview geeft een authentiek en realistisch beeld van de werkgever en de openstaande vacature.

Visuele vacature

Met een vacature in bewegend beeld spreek je de doelgroep direct aan. Dit leidt tot meer en betere sollicitaties.

Screening en selectie door ervaren Recruitment Consultants

Onze recruitment consultants  hebben de kennis en ervaring om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. De screening is diepgaand omdat onze consultants zelf een sales (management) achtergrond hebben. 

1. Pre-selectie

Telefonische deepscan

Uitgebreid interview, bepalen sales profiel en DISC profiel analyse (kleurentest).

2. Selectie

Teams Meeting

Persoonlijk gesprek door ervaren recruitment consultant die sales DNA kan lezen.

3. Voordracht

Voordracht

Voordracht van uitsluitend enthousiaste en gekwalificeerde kandidaten.

Commercieel sterker