LADEN SLUIT

Dit is Brand New Sales

Vanaf 2006 zijn wij actief. Toen nog onder de naam Inseven. Vanaf de start is het onze missie geweest om een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit, werkplezier en succes van de Sales Professionals. Het is onze overtuiging dat dit begint dat bij een goede match tussen kandidaat en werkgever. Alleen dan kunnen beide excelleren en dat is winst voor iedereen.

Dit gedachtegoed is ook de kern van Brand New Sales. Om die reden hebben onze klanten (de kandidaten en opdrachtgevers) altijd de zekerheid dat de match met grote zorgvuldigheid tot stand komt. De Sales Professional kan direct mee in het salesproces. Zo blijven groeiambities niet slechts ambities, maar worden juist omgezet naar concrete resultaten.

– Arthur Balabrega, founder Brand New Sales

All-star Team

Foto Maarten Borgmeijer

Maarten Borgmeijer

Recruitment Consultant
06 25196212


Profielfoto Arthur Balabrega

Arthur Balabrega

Managing Consultant
06 46030684


null

Monique Brehm

Management assistante


Peter de Groot

Peter de Goot

Recruiter  / Search specialist


Waar staan wij voor

Wij blijven onze recruitment innoveren zodat onze klanten kunnen blijven groeien.

Waar gaan wij voor

Door de markt erkend worden als Sales Recruitment Specialist en trusted advisor

Onze beloften

Bij elk contactmoment met de sales professionals en opdrachtgevers zorgen wij voor het goede gevoel en het beoogde resultaat.

Wat is er ‘NEW’ aan Brand New Sales?

Mensen zijn door het internet beter en sneller geïnformeerd dan ooit en daarmee ook mondiger en kritischer geworden. De ‘macht’ van kennis die de verkoper had ligt nu bij de koper. Eigen gewin, snelle resultaten en/of oppervlakkige argumentatie zijn salesballonnen die sneller worden doorgeprikt. Sales van tegenwoordig is zich ervan bewust -of zou dat moeten zijn- dat commitment met het bedrijf de sleutel is voor succesvol zakendoen.

Brand New Sales ziet een bijdrage aan bewustwording van deze ontwikkelingen als een logisch onderdeel van ons advies naar Sales professionals en werkgevers.

Direct contact?

Bel ons op +31 (0) 35 8200232

Je zult merken dat jij centraal staat.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je een vacature uitzetten, stuur ons een bericht.