fbpx

Intermediair in sales

Brand New Sales

Dit is Brand New Sales

De basis voor Brand New Sales is in 2006 gelegd, toen nog onder de naam Inseven. Toen het recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van sales talenten middels exclusieve recruitment evenementen. Met Inseven hebben wij een waardevolle bijdrage geleverd aan de kwaliteit, het werkplezier en succes van sales professionals en de groei van mkb ondernemingen. Voor ons betekend dat een perfecte match realiseren tussen kandidaat en werkgever, want alleen dan kunnen beide excelleren en dat is winst voor iedereen.

Vanaf 2009 is dit ook het gedachtegoed van Brand New Sales. Onze klanten (de kandidaten en opdrachtgevers) hebben altijd de zekerheid dat de match met grote zorgvuldigheid tot stand komt. Onze kandidaten kunnen direct mee in het salesproces. Zo blijven groeiambities niet slechts ambities, maar worden juist omgezet naar concrete resultaten.

Arthur Balabrega in studio

Onze missie

Waar wij voor staan

Wij blijven onze recruitment innoveren en onderhouden een actief netwerk zodat onze klanten altijd toegang hebben tot de beste commerciële professionals en daardoor kunnen blijven groeien.

Onze kandidaten en opdrachtgevers excellente service bieden en samen werken naar het beoogde resultaat.

Door de markt erkend worden als expert intermediair die kwaliteit hoog in het vaandel heeft en klanten consequent meerwaarde levert. Dat het bij ons niet om de aantallen gaat, maar om het vinden van de perfecte match.

Het 'NEW' van Brand New Sales

Mensen zijn door het internet beter en sneller geïnformeerd en daarmee ook mondiger en kritischer. De ‘macht’ van kennis die de verkoper had ligt nu bij de koper. Eigen gewin, snelle resultaten en/of oppervlakkige argumentatie zijn salesballonnen die sneller worden doorgeprikt. Sales van tegenwoordig is zich ervan bewust -of zou dat moeten zijn- dat commitment met het bedrijf de sleutel is voor succesvol zakendoen.

twee mannen beklimmen berg
Wolkekrabbers_business_center

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.

Wat doet een Key Account Manager - vrouw op mobiel

Neem contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.
Brand New Sales