LADEN SLUIT
Arthur Balabrega in het HQ Brand New Sales

Sales (Recruitment) is een vak

De 12 jaar dat ik in Australië heb gewoond en gewerkt heeft mij veel geleerd over Sales, Marketing en Customer Success Management. Vooral de rol en onderlinge verhouding van mensen, processen en technologieën blijf ik boeiend vinden. Sales is een vak, daar ben ik van overtuigd. Maar waarom de ene verkoper succesvoller is dan de andere gaat verder dan een vlotte babbel, sales trucjes of productkennis. Veel factoren hebben daarop invloed en dat maakt het werven en selecteren van sales mensen zo uitdagend.

Toen ik in 2006 mijzelf de titel Sales Recruitment Consultant gaf wilde ik een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit, het plezier en succes van de verkopers. In mijn overtuiging begint dat bij de juiste match tussen verkoper en werkgever/werkomgeving. Alleen dan kan een verkoper excelleren en dat is winst voor het bedrijf.

Klanten hebben daarom bij Brand New Sales altijd de zekerheid dat de match met grote zorgvuldigheid tot stand is gekomen en de Sales Accountmanager direct mee kan in het salesproces. Zo blijven groeiambities niet slechts ambities, maar worden juist omgezet naar concrete resultaten voor onze klanten.

Waar staan wij voor

Wij blijven onze recruitment innoveren zodat onze klanten kunnen blijven groeien.

Waar gaan wij voor

Door de markt erkend worden als Sales Recruitment Specialist en trusted advisor

Onze beloften

Bij elk contactmoment met de sales professionals en opdrachtgevers zorgen wij voor het goede gevoel en het beoogde resultaat.

Wat is er ‘NEW’ aan Brand New Sales?

What is New aan Brand New Sales

Mensen zijn door het internet beter en sneller geïnformeerd dan ooit en daarmee ook mondiger en kritischer geworden. De ‘macht’ die de verkoper had ligt nu bij de koper. Eigen gewin, snelle resultaten en/of oppervlakkige argumentatie zijn salesballonnen die sneller worden doorgeprikt. Sales van tegenwoordig is zich ervan bewust -of zou dat moeten zijn- dat commitment met het bedrijf de sleutel is voor succesvol zakendoen. Brand New Sales ziet een bijdrage aan bewustwording van deze ontwikkelingen als een logisch onderdeel van ons advies naar Sales professionals en werkgevers.

Bel voor een vrijblijvend gesprek

Stuur ons jouw vraag, opmerking of contactverzoek