fbpx

Intermediair en sparringpartner in sales

Brand New Sales

Brand New Sales: Jouw partner in sales transformatie

Welkom bij Brand New Sales, waar we sinds 2006 de norm zetten in de Nederlandse recruitmentmarkt voor sales professionals. Gestart onder de naam Inseven, hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevend recruitmentbureau dat de brug slaat tussen bedrijven en de volgende generatie sales talent.

Ons doel? Het creëren van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever om zo niet alleen de groei van MKB-ondernemingen te stimuleren, maar ook om het werkplezier en het succes van sales professionals naar een hoger niveau te tillen.

Onze Visie:

De toekomst van sales

De wereld verandert snel, en met de komst van nieuwe technologieën zoals Artificial Intelligence, wordt de noodzaak voor bedrijven om te innoveren alleen maar groter.

Bij Brand New Sales begrijpen we dit als geen ander. Onze visie is het vormgeven van de toekomst van sales door bedrijven te transformeren in mensen- en data-gedreven organisaties.

Wij geloven dat de sleutel tot succes in de huidige markt niet alleen ligt in het werven van sales professionals, maar ook in het delen van onze kennis en het bieden van inzichten die bedrijven helpen zich aan te passen aan een snel veranderende wereld.

Onze MISSIE:

Waar Wij Voor Staan

Bij Brand New Sales staat kwaliteit centraal. Wij streven ernaar om niet alleen een match te maken, maar de perfecte match. Dit doen we door een open en transparante werkwijze te hanteren, waarbij we nauw samenwerken met zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Onze aanpak zorgt ervoor dat kandidaten direct inzetbaar zijn en bijdragen aan het realiseren van groeiambities, wat resulteert in concrete resultaten voor iedereen.

twee mannen beklimmen berg
Wolkekrabbers_business_center
Sales professional zit in stoel

Jouw voordeel

Wat betekent dit voor jouw organisatie? In een tijdperk waarin het koopgedrag van klanten snel evolueert, is het essentieel dat je sales team niet alleen deze veranderingen begrijpt, maar ze ook omarmt.

Met Brand New Sales aan je zijde heb je een partner die gespecialiseerd is in het werven en selecteren van commerciële leiders die klaar zijn voor deze nieuwe realiteit. Daarnaast staan we klaar om je te ondersteunen bij het moderniseren van je verkoopstrategieën, zodat je bedrijf niet alleen bijblijft, maar ook vooroploopt in de markt.

Samen met Brand New Sales kun je de transitie maken naar een toekomstbestendige salesorganisatie die is afgestemd op de eisen van de moderne koper.


Met Brand New Sales als jouw partner, zet je de stap naar een vernieuwde salesorganisatie, perfect in lijn met de verwachtingen van vandaag de dag. We bundelen onze krachten om de groeidoelstellingen van jouw bedrijf te realiseren. Stap met ons in de toekomst van sales . Welkom bij Brand New Sales.

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.

Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.