LOADING CLOSE

Dit is Brand New Sales

In 2006 Sales Recruitment bureau Inseven opgericht. Vanaf de start is het onze missie geweest om een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit, werkplezier en succes van de Sales Professionals. Het is onze overtuiging dat dit begint dat bij een goede match tussen kandidaat en werkgever. Alleen dan kunnen beide excelleren en dat is winst voor iedereen.

Dit gedachtegoed is ook de kern van Brand New Sales. Om die reden hebben onze klanten (de kandidaten en opdrachtgevers) altijd de zekerheid dat de match met grote zorgvuldigheid tot stand komt. De Sales Professional kan direct mee in het salesproces. Zo blijven groeiambities niet slechts ambities, maar worden juist omgezet naar concrete resultaten.

– Arthur Balabrega, founder Brand New Sales

Maak kennis met het team

Foto Maarten Borgmeijer

Maarten Borgmeijer

Recruitment Consultant
06 25196212


Profielfoto Arthur Balabrega

Arthur Balabrega

Managing Consultant
06 46030684


null

Monique Brehm

Management assistante
035 8200232


Peter de Groot

Peter de Goot

Recruiter  / Search specialist
035 8200232


Waar staan wij voor

Wij blijven onze recruitment innoveren zodat onze klanten toegang krijgen tot de beste sales professionals in hun markt en kunnen blijven groeien.

Waar gaan wij voor

Door de markt erkend worden als Sales Recruitment Specialist die hooggekwalificeerde sales talenten, professionals en leaders levert/span>

Onze beloften

Bij elk contactmoment met de sales professionals en opdrachtgevers zorgen wij voor het goede gevoel en het beoogde resultaat.

Onze dienstverlening

Werving en Selectie van Sales Professionals
Executive Search van Sales leaders
Sales & Sales Recruitment Consultancy
Personal Profile Analysis (DISC)
Inbound Recruitment (Jobcast, Poscast, Visual)

Wat is er ‘NEW’ aan Brand New Sales?

Mensen zijn door het internet beter en sneller geïnformeerd dan ooit en daarmee ook mondiger en kritischer geworden. De ‘macht’ van kennis die de verkoper had ligt nu bij de koper. Eigen gewin, snelle resultaten en/of oppervlakkige argumentatie zijn salesballonnen die sneller worden doorgeprikt. Sales van tegenwoordig is zich ervan bewust -of zou dat moeten zijn- dat commitment met het bedrijf de sleutel is voor succesvol zakendoen.

Gratis wervingsadvies?

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.