Sales Recruitment Specialist

Brand New Sales

Dit is Brand New Sales

De basis voor Brand New Sales is in 2006 gelegd. Samen met een partner ben ik Inseven gestart, een recruitmentbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van sales kandidaten. Met Inseven hebben wij een waardevolle bijdrage geleverd aan de kwaliteit, het werkplezier en succes van sales professionals en de groei van ondernemingen. Dit begint bij het maken van een perfecte match tussen kandidaat en werkgever, want alleen dan kunnen beide excelleren. Dat is winst voor iedereen.

Vanaf 2009 is dit ook het gedachtegoed van Brand New Sales. Onze klanten (kandidaten en opdrachtgevers) hebben altijd de zekerheid dat de match met grote zorgvuldigheid tot stand komt. Onze kandidaten kunnen direct mee in het salesproces. Zo blijven groeiambities niet slechts ambities, maar worden juist omgezet naar concrete resultaten.

Arthur Balabrega in studio

Onze missie

Waar wij voor staan

Wij blijven onze recruitment innoveren zodat onze klanten toegang krijgen tot de beste sales professionals in de markt en kunnen blijven groeien.

Bij elk contactmoment met sales professionals en opdrachtgevers zorgen wij voor het goede gevoel en het beoogde resultaat.

Door de markt erkend worden als Sales Recruitment Specialist die hooggekwalificeerde sales talenten, professionals en leaders levert.

Het 'NEW' van Brand New Sales

Mensen zijn door het internet beter en sneller geïnformeerd en daarmee ook mondiger en kritischer. De ‘macht’ van kennis die de verkoper had ligt nu bij de koper. Eigen gewin, snelle resultaten en/of oppervlakkige argumentatie zijn salesballonnen die sneller worden doorgeprikt. Sales van tegenwoordig is zich ervan bewust -of zou dat moeten zijn- dat commitment met het bedrijf de sleutel is voor succesvol zakendoen.

45 jarige man leg 25 jarige man wijst naar laptop
Sales recruiter vouw schud hand met kandidaat

Onze dienstverlening

Werving en Selectie van Sales Professionals
Executive Search van Sales leaders
Sales & Sales Recruitment Consultancy
Personal Profile Analysis (DISC)
Inbound Recruitment (Jobcast, Poscast, Visual)

Neem direct contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht. Je zult merken dat jij centraal staat.

Onze partners

Brand New Sales werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!