fbpx

Intermediair in sales

Brand New Sales

Dit is Brand New Sales

De basis van Brand New Sales werd gelegd in 2006, toen we nog bekend stonden als Inseven. Als recruitmentbureau specialiseerden we ons in het bemiddelen van sales professionals via exclusieve recruitmentevenementen.

Met Inseven hebben we een waardevolle bijdrage geleverd aan de kwaliteit, het werkplezier en het succes van sales professionals, en hebben we bijgedragen aan de groei van MKB-ondernemingen. Voor ons betekent dit het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en werkgever, want alleen dan kunnen beiden excelleren. Dit levert winst op voor iedereen.

Deze filosofie vormt ook het fundament van Brand New Sales. Onze klanten, zowel de kandidaten als de opdrachtgevers, kunnen er altijd op vertrouwen dat de match met grote zorgvuldigheid tot stand wordt gebracht. Onze kandidaten zijn direct inzetbaar in het verkoopproces. Op deze manier blijven groeiambities niet alleen ambities, maar worden ze ook omgezet in concrete resultaten.

Onze missie

Waar wij voor staan

In een wereld waarin het koopgedrag van mensen snel verandert, is het essentieel dat bedrijven zich aanpassen om bij te blijven. Bij Brand New Sales begrijpen we deze veranderingen en zijn we toegewijd aan het helpen van bedrijven om te navigeren in deze nieuwe verkooprealiteit.

Onze missie is tweeledig. Ten eerste zijn we gespecialiseerd in het werven en selecteren van een nieuwe generatie commerciële leiders die deze veranderingen begrijpen en omarmen.

We zijn ook toegewijd aan het helpen van bedrijven bij het transformeren van hun traditionele verkoopmethoden naar eigentijdse methoden. Daarom bieden we advies en consultancy aan bedrijven die klaar zijn om hun verkoopstrategie te moderniseren. We helpen bij het ontwikkelen van strategieën die mensen, processen en technologieën optimaal afstemmen op het veranderende koopgedrag van klanten.

Het 'NEW' van Brand New Sales

Mensen zijn door het internet beter en sneller geïnformeerd en daarmee ook mondiger en kritischer. De ‘macht’ van kennis die de verkoper had ligt nu bij de koper. Eigen gewin, snelle resultaten en/of oppervlakkige argumentatie zijn salesballonnen die sneller worden doorgeprikt. Sales van tegenwoordig is zich ervan bewust -of zou dat moeten zijn- dat commitment met het bedrijf de sleutel is voor succesvol zakendoen.

twee mannen beklimmen berg
Wolkekrabbers_business_center

Commercieel sterker

Brand New Sales is het werving en selectiebureau voor commerciële functies in de B2B markt.

Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.