fbpx

#1 in werving en selectie

Werving en Selectie Sales Manager

Vernieuwen en groeien

De nextgen Sales Manager werven

De markt is continu in beweging en het koopgedrag van klanten verandert in snel tempo. Er liggen kansen voor bedrijven die hier adequaat op inspelen. Hoe stem je marketing en sales optimaal op elkaar af zodat de voorsprong op je concurrenten vastgehouden of vergroot wordt?

Dit vraagt om andere competenties van het salesteam en om nieuw leiderschap. Precies daar kan Brand New Sales bij helpen. Wij vinden de juiste Sales Manager voor jullie bedrijf, een Sales Manager die de nieuw ingeslagen koers en ambitie waarmaakt.

Werving en selectie Sales Manager - vrouw omringt door mannen tijdens sales congress
Wolkekrabbers_business_center

Onze werkwijze

Hoe wij de beste Sales Manager werven

Wat zijn jullie ambities en welke doelstellingen liggen daaraan ten grondslag? Welke sales management stijl past bij jullie organisatie en welke (sales)cultuur willen jullie borgen? De kleinste details zijn belangrijk. Om die reden starten wij de opdracht met een persoonlijke en diepgaande inventarisatie zodat wij exact weten wat jullie zoekvraag is. Zo houden wij de sollicitatiegesprekken voor jullie tot een minimum.

Het hele wervingsproces pakken wij gedegen aan en werken samen naar het beoogde resultaat. Met de inzet van beproefde recruitmentmethodes en een uitgebreid netwerk komen wij in contact met potentiële kandidaten.

Onze ervaren Recruitment Consultants dragen uitsluitend passende en goed gemotiveerde kandidaten voor, altijd inclusief cv, motivatie, DISC profiel en scorecard.

Samenwerken

Hier staan wij voor

lachende vrouw en vier mannen achter raam

Resultaten tellen

Man laat groei zien via grafiek
0 %

van de exclusieve opdrachten is binnen 2 maanden ingevuld

0 %

van de opdrachten wordt vervuld met max. 3 voorgedragen kandidaten

0 %

van de geplaatste kandidaten blijft minstens 3 jaar in dienst

0

is het cijfer dat Brand New Sales van opdrachtgevers krijgt

Sales Recruitment Bureau Brand New Sales Medewerker

Neem contact met ons op

Bel +31358200232 of stuur een bericht.

Benieuwd wat een Sales Manager doet?

Een compleet overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Sales Manager inclusief gewenste competenties, kwalificaties, leiderschapsstijlen en salarisindicatie.