werving en selectie

Sales Manager

Verniewen en groeien

De nextgen Sales Manager

De markt is continue in beweging en het koopgedrag van klanten is in razend tempo veranderd. Bedrijven die hier op adequaat op inspelen liggen er kansen. Maar hoe stem je marketing en sales optimaal af zodat je de voorsprong op je concurrenten vasthoudt en vergroot?

Het vraagt om andere competenties van het salesteam en nieuw leiderschap. Precies daar kan Brand New Sales mee helpen. Wij vinden de juiste sales manager voor jullie bedrijf, een sales manager die jullie de nieuw ingeslagen koers en ambitie waarmaakt.

Vrouw omringt door mannen bij congress
Wolkekrabbers_business_center

De beste Sales Manager werven

Zo werken wij

Wat zijn jullie ambities en welke doelstelling liggen daaraan ten grondslag? Welke sales management stijl past bij jullie organisatie en welke (sales)cultuur willen jullie borgen? De kleinste details zijn belangrijk. Om die reden starten wij de opdracht een persoonlijke en diepgaande inventarisatie zodat wij exact weten wat jullie zoekvraag is. Zo houden wij houden tijdrovende sollicitatiegesprekken tot een minimum.

Het hele wervingsproces pakken wij gedegen aan en werken samen naar het beoogde resultaat. Met de inzet van beproefde wervingsmethode en uitgebreide netwerk komen wij in contact met potentiële kandidaten.

Onze ervaren consultants dragen passende en goed gemotiveerde kandidaten inclusief cv, motivatie, DISC profiel en scorecard voor.

Samenwerken

Hier staan wij voor

lachende vrouw en vier mannen achter raam

Resultaten tellen

0 %

van de exclusieve opdrachten is binnen 2 maanden ingevuld

0 %

van de opdrachten is vervuld met de 1e of 2e voorgedragen kandidaat

0 %

van de geplaatste kandidaten blijft minstens 1 jaar in dienst

0

is het cijfer dat onze klanten Brand New Sales geeft

Benieuwd wat een Sales Manager doet?

Vindt hier een compleet overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van een Sales Manager inclusief gewenste competenties, kwalificaties,  leiderschapsstijlen en salarisindicatie.

vrouw op mobiele telefoon

Neem nu contact met ons op

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.
Brand New Sales | Future Proof Sales Recruitment