LOADING CLOSE

Podcast vacature

Microphone jaren 50

Een perfect instrument om met een persoonlijk en authentiek verhaal onder de aandacht te komen bij hooggekwalificeerde sales talenten.

Jullie bedrijf en de sales vacature

In alle kleuren verteld

In de podcast vertellen sleutelpersonen in een interview over jullie bedrijf. Want bijna niets werkt beter dan het verhaal direct te horen uit de mond van de directeur of sales manager. In dertig minuten komen alle relevante onderwerpen aan de orde, zoals strategie, salescultuur en ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als luisteraar krijg je zo een authentiek en realistisch beeld van het bedrijf en hoe het is om daar te werken. De impact is veel directer dan met een statische vacaturetekst.

De kracht van de Podcast vacature

  • Met een Podcast vertel je het verhaal achter de vacature en het bedrijf en is veel persoonlijker en intiemer dan een vacaturetekst of werken-bij-video.
  • Salestalenten krijgen beter inzicht in het bedrijf en de functie .
  • Beluisteren wanneer het jou uitkomt.
  • Podcasts kennen een hoge aandachtsspanne en worden voor zeker 90 procent tot het einde toe beluisterd (iTunes Analytics)

Sneller en beter resultaat

De podcast wordt opgenomen met professionele opnameapparatuur en bewerkt tot volwaardige uitzending. De opname wordt op diverse podcastkanalen (Soundcloud en Spotify onder andere) geplaatst. Via campagnes op social media wordt de podcast bij jouw doelgroep gepromoot. Zo halen we het maximale uit het wervingsbudget.

Gratis wervingsadvies?

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.

Brand New Sales werkt o.a. voor: