Podcast vacature

Heb je een bijzonder verhaal dat via een vacaturetekst of werkenbij video moeilijk te vertellen is, dan is de Podcast vacature een geweldige instrument om onder de aandacht te komen bij hooggekwalificeerde sales talenten.

podcast-microphone

Jouw bedrijf en sales vacature

in alle kleuren verteld

De podcast is met name bedoeld voor interviews met sleutelpersonen uit jouw bedrijf. Want bijna niets werkt beter dan het verhaal direct te horen uit de mond van de directeur of sales manager.

In dertig minuten komen alle relevante onderwerpen aan de orde, zoals, strategie, sales cultuur en ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Als luisteraar krijg je zo een authentiek en realistisch beeld van het bedrijf en hoe het is om daar te werken. De impact is veel directer dan met een statische vacaturetekst.

Sneller en beter resultaat

De podcast wordt opgenomen met professionele opnameapparatuur en bewerkt tot volwaardige uitzending. De opname wordt op diverse podcastkanalen (Soundcloud en Spotify onder andere) geplaatst. Via campagnes op social media wordt de podcast bij jouw doelgroep gepromoot. Zo halen we het maximale uit het wervingsbudget.

De kracht van de Podcast vacature

  • Met een Podcast vertel je het verhaal achter de vacature en het bedrijf. Het is veel persoonlijker en intiemer dan een vacaturetekst of werkenbij video.
  • Je hoeft niet naar een scherm hoeft te kijken Je kan ernaar luisteren wanneer het uitkomt.
  • Podcasts kent een hoge aandacht spannen en wordt voor zeker 90 procent uit geluisterd (iTunes Analytics)
  • Salestalenten krijgen in kortere tijd beter inzicht in het bedrijf en de functie dan uit vacatureteksten en werkenbij-video’s.

Gratis wervingsadvies?

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.

Brand New Sales werkt o.a. voor: