fbpx

Schrijf je in voor het live webinar!

Ontdek wat werken bij E-WISE zo aantrekkelijk maakt

E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholingen voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Als Leerkracht, Docent of Accountmanager Educatie ken je het onderwijs van binnenuit. Met jouw kennis en ervaring kan je binnen E-WISE bijdragen aan beter onderwijs.

Wij zijn op zoek naar:

Ja, ik wil graag meer weten over werken bij E-WISE:

- Dit webinar wordt georganiseerd door Brand New Sales in samenwerking met E-WISE -

Leer E-Wise kennen vanaf je eigen bank

Wat houdt het webinar in?

De Algemeen Directeur, de Directeur Educatie, een Accountmanager en een Succesmanager gaan alles vertellen over de organisatie, de cultuur,
de rollen, training, begeleiding en de carrièremogelijkheden.
Jobcast een Live uitzending webinar vanuit studio met 3 personen

E-Wise in het kort

Over het bedrijf

E-WISE is vernieuwer in de nascholingsmarkt voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Wij zijn de grootste aanbieder van online nascholingen in een zich snel ontwikkelende markt. Misschien wel het best te vergelijken met Netflix. Met een groot online aanbod vervangen we de bijeenkomsten van traditionele nascholingsaanbieders. Abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit.

Jij staat centraal

Voor wie is dit webinar?

679501424

Laagdrempelig en vrijblijvend

Hoe kun je deelnemen?

Reserveer je plek en ontvang een unieke link om deel te nemen aan het webinar.

Je kunt de uitzending gewoon op je computer, tablet of smartphone kijken en je hoeft hiervoor geen software installeren.

Uitzending toch gemist? Dan sturen we je na de uitzending een link zodat je alles op je gemak kunt terugkijken. Maar, dan mis je wel de kans om live mee te chatten en jouw vragen te stellen.

Vacature

Accountmanager

Als Accountmanager Educatie ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van de omzet van je klantenbestand in je eigen regio. Je benadert en bezoekt actief nieuwe klanten en verkoopt de E-WISE nascholingsoplossingen.

Vacature

Succesmanager

Online nascholen, hoe ga je hier mee om, hoe activeer je de leraren / docenten binnen de school en hoe maak je hier tijd voor? Als Succesmanager ondersteun je de school in dit proces om zo samen een succes te maken van de online nascholing.

Ik schrijf mij graag in voor het webinar om meer
te weten te komen over E-WISE en de vacatures.

Brand New Sales