Visuele Vacature

Met een visuele vacature in bewegend beeld spreek je de doelgroep direct aan, waardoor er meer en betere sollicitaties komen .

Raket lancering

Jouw bedrijf en sales vacature

in alle kleuren verteld

De visuele vacature, een toegewijde landingspagina met foto’s video, wervende teksten en interviews met sleutelpersonen is een uitstekend middel om de organisatie en vacature te presenteren en zo op te vallen bij kandidaten. Zij krijgen in korte tijd een beeld van jouw bedrijf, de werkomgeving, projecten en collega’s. Het grote voordeel is dat een goede inzet van beeld en geluid meer aanspreekt dan een geschreven tekst. Hierdoor zal de conversie toenemen – dus meer sollicitaties.

De kracht van een visuele vacature

  • Met een visuele vacature visualiseer je het verhaal achter de vacature en het bedrijf. Het spreekt veel meer tot de verbeelding dan een platte vacaturetekst.
  • Je hoeft niet naar een scherm hoeft te kijken Je kan ernaar luisteren wanneer het uitkomt.
  • Podcasts kent een hoge aandacht spannen en wordt voor zeker 90 procent uit geluisterd (iTunes Analytics)
  • Salestalenten krijgen in kortere tijd beter inzicht in het bedrijf en de functie dan uit vacatureteksten en werkenbij-video’s.

Sneller en beter resultaat

Brand New Sales verzorgt de complete productie van visuele vacatures om de wervingskracht te vergroten. De video wordt ook geplaatst op een vacature-landingspagina met andere content, waar kandidaten direct inzicht krijgen in de arbeidsvoorwaarden en indeling van het dagelijkse werk.

Gratis wervingsadvies?

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.

Brand New Sales werkt o.a. voor: