fbpx

Werken bij E-WISE

Succesmanager Educatie

E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholingen voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO en de Kinderopvang. Als (oud) Leerkracht of Docent ken je het onderwijs van binnenuit. Met jouw kennis en ervaring kan je binnen E-WISE bijdragen aan beter onderwijs.

Wij zijn op zoek naar:

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.

E-Wise in het kort

Over het bedrijf

E-WISE is vernieuwer in de nascholingsmarkt voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Wij zijn de grootste aanbieder van online nascholingen in een zich snel ontwikkelende markt. Misschien wel het best te vergelijken met Netflix. Met een groot online aanbod vervangen we de bijeenkomsten van traditionele nascholingsaanbieders. Abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit.

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT-ontwerpers en een designafdeling is E-WISE in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die de markt biedt. E-WISE is een gezond en dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien zij explosieve groei.

Excellente service

Inzet van de Succesmanager

De taak van de Accountmanager zit erop. De school gaat E-WISE inzetten om de kwaliteit van hun onderwijs te verbeteren. Vanaf dit moment neemt de Succesmanager het over van de Accountmanager. Jij zorgt ervoor dat je de leraren / docenten binnen de school activeert en enthousiasmeert in het gebruik van de nascholingspakketten.

Als Succesmanager ondersteun je de school in dit proces om zo samen een succes te maken van de online nascholing.

679501424

Taken en veranwoordelijkheden

De rol van Succesmanager

De succesmanager zorgt ervoor dat docenten en leraren succesvol kunnen werken met de nascholingsplatform van E-WISE en dat de inzet van die oplossingen bijdraagt aan het behalen van beter onderwijs en strategische doelen.

Bij de klant is de Succesmanager het eerste aanspreekpunt gedurende de hele customer journey.

Wat E-WISE zoekt

Is dit jouw profiel?

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteer voor de functie van Succesmanager Educatie

Click or drag a file to this area to upload.
Brand New Sales