LOADING CLOSE
Brand New Sales recruitment consultant

Opportunity Network

A-spelers voor een super laag tarief

Brand New Sales streeft ernaar elke gekwalificeerde kandidaat de beste match te bieden. Tegelijk willen wij het maximale uit onze recruitmentinspanning halen zodat we de kosten voor onze opdrachtgevers zo laag mogelijk kunnen houden. Het Brand New Sales Opportunity Network maakt dit mogelijk.

Als gespecialiseerd Sales Recruitmentbureau staan wij continu in contact met de markt en spreken regelmatig getalenteerde Sales- en Accountmanagers. Niet iedereen kunnen wij matchen onze vaste opdrachtgevers. Wij kijken dan of er een match is met vacatures van de aangesloten bedrijven in het Opportunity Network. Omdat de inspanning grotendeels geleverd is, kunnen wij de kandidaat tegen een lager tarief aanbieden.

Uitsluitend de beste sales kandidaten

De kandidaten worden geïntroduceerd middels het cv en scorecard. In de scorecard worden de saleservaring, verkoopvaardigheden, gedragsstijl (DISC profiel) en het Sales DNA van de kandidaat beschreven. Daarnaast onderbouwen wij de match.
De kandidaten die wij introduceren zijn:

  • altijd persoonlijk geïnterviewd en met een kritisch oog getoetst door een ervaren Recruitment Consultant;
  • gegarandeerd een hoge match met de organisatie omdat wij een gedegen inventarisatie doen van de organisatie, (sales) cultuur en het profiel;
  • intrinsiek gemotiveerd en goed geïnformeerd.

Er is uitdrukkelijk geen sprake van een leveringsgarantie. Het is mogelijk dat wij 3 kandidaten in een maand voorstellen of 3 kandidaten in een jaar. Wel kunnen wij garanderen dat het goede kandidaten zijn. Op deze manier blijft de samenwerking laagdrempelig, zonder risico en wederzijdse verplichtingen. Dat noemen wij Smart Recruitment.

Netwerk van poppetjes
Vrouw schut de hand van een man

Extra's

  • Standaard doen wij een gedegen analyse van de organisatie en het sales profiel.
  • Plaatsing van het bedrijfslogo op onze drukbezochte website.
  • Gratis Social Media post met een bereik van 10-duizenden Sales Professionals.
  • Gratis vacature op de Job Board van Brand New Sales.

De voorwaarden

Ook die zijn ongecompliceerd. De samenwerking is op basis van no-cure-no-pay. Onze bemiddelingsfee van slechts 15% van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld facturen wij uitsluitend indien er een arbeidsovereenkomst met de voorgestelde kandidaat wordt aangaan. De facturatie geschiedt pas nadat de proeftijd verlopen is.

Snel antwoord op je vraag? bel mij.

Meld je gratis aan