fbpx
Brand New Sales logo

Vacature Sales Executive

VACATURE SALES EXECUTIVE

Your Special Delivery Service

Als Sales Representative ben je medeverantwoordelijk voor de sales binnen YSDS Nederland. YSDS groeit op dit moment hard met farmaceutische en IT gerelateerde zendingen en jij gaat samen met je team deze groeilijn de hoogte in duwen en daarmee een substantiële bijdrage leveren aan de beoogde groei van YSDS.

Aan jou de taak om aan hoogwaardige klanten de geweldige service van YSDS te laten zien. Een netwerk en ervaring in de logistiek is een pre, maar geen harde vereiste. Wat dat wél is, zijn business sense, een enorm sale gedreven mindset en een tomeloze dosis energie.

Passie voor service is een must, net als zin hebben in een mooie uitgaging. YSDS heeft de ambitie om snel uit te breiden naar de landen om ons heen, dit geeft jou de mogelijkheid om persoonlijk en samen met het team te groeien.

vacature Sales Executive

Wie is YSDS en wat doen zij?

Special to you, Delivery by us: dat is de slogan van Your Special Delivery Service. Als een bedrijf of persoon iets wil versturen dat ‘gevoelig’, uitzonderlijk duur of op een andere manier bijzonder is, kloppen ze bij YSDS aan. Net als wanneer de bestemming niet gemakkelijk te bereiken is via de gangbare routes, maar deze toch zo snel mogelijk bereikt moet worden.

Eigen vliegtuigen hebben zij niet; wel een enorm netwerk in de logistiek waaruit zij voor klanten de snelste en meest efficiënte oplossing destilleren, om vervolgens het hele traject van A tot Z te coördineren. Van pickup tot packaging, papierwerk (zoals douane documentatie), labeling, shipping, handling en tracking: YSDS neemt de klant alles uit handen.

Passie voor dienstverlening

De van oorsprong Zweedse scale-up begon in 2006 met het aanbieden van logistieke services voor verschillende industrieën. Ook al is de core business de afgelopen jaren hier en daar bijgeschaafd; de passie voor dienstverlening is altijd leidend gebleven. De extra mile lopen zij bij YSDS regelmatig; alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd de juiste bestemming bereikt. 

YSDS is een relatief klein bedrijf waar, verspreid over veertien vestigingen in negen landen, in totaal 110 mensen werken, aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Stockholm. Het Amsterdamse kantoor staat in Amsterdam-Noord en telt zeven enthousiaste, jonge medewerkers. Elk land wordt geleid door een Country Manager.

Nichemarkt: op maat gemaakte transportoplossingen

De focus van YSDS is de afgelopen jaren steeds meer toegespitst op een logistieke nichemarkt: bijzondere verzendingen. Variërend van kunstobjecten tot farmaceutische producten, Formule 1 onderdelen, kostbare IT-producten (drones, een hololens) –, Banksy schilderijen en alles daartussenin.

Ambitieuze groeiplannen

De komende drie jaar willen zij de omzet verdubbelen. Nieuwe markten aanboren en meer kantoren openen is onderdeel van de roadmap naar succes. De Nederlandse tak groeide afgelopen jaar met 30 procent. Die stijgende lijn moet doorgetrokken worden – liefst zo steil mogelijk. Dit kan alleen wanneer we de klant altijd op nummer één houden staan.

het profiel

Herken jij jezelf?

Arbeidsvoorwaarden

Het sollicitatieproces

Brand New Sales en YSDS zorgen voor een vlotte sollicitatieprocedure. Wij begeleiden je gedurende het hele proces.

Ons eerste contact

Oriënterend
telefoongesprek

Wij bespreken je 'willen', 'kunnen' en 'zijn' en kijken naar een match met de rol van Sales Executive.

Binnen 48 uur

Selectiegesprek met
Brand New Sales

Via MS Teams of persoonlijk zoomen wij verder in op jou als persoon en bespreken we uitvoerig de rol.

gemiddeld  1 week

Kennismaking
met YSDS

Je maakt kennis met Bernard Goeman Borgesius, de Country Manager. Hij wil jou echt leren kennen. Het is een belangrijk gesprek, waarbij o.a. gekeken wordt naar jouw inhoudelijke kennis, passie en drive.

Binnen 1 week

Vervolggesprek
met YSDS

Je gaat online kennismaken met de Global Sales Director van YSDS. Samen zoomt hij verder in op jou, de taken en verantwoordelijkheden en hoe je carrièreontwikkeling eruit ziet.

Binnen 72 uur

Contract
indiensttreding

Je ontvangt een voorstel. Ga je daarmee akkoord, dan wordt je contract opgestuurd en start je in zo snel als mogelijk. Je krijgt een intensief onboardingstraject en begeleiding.

Is dit jouw baan? Wij ontvangen graag jouw cv!

Click or drag a file to this area to upload.
Brand New Sales