fbpx
Logo Brand New Sales

Vacature Sales Specialist Visma Severa

Visma lanceert Severa in Nederland

Ben jij de pionier die Visma zoekt?

Visma en de Finse dochteronderneming Visma Solutions Ltd met 250+ werknemers is een van de grootste SAAS-bedrijven in Europa.

Met meer dan 1400 bedrijven als klant is hun projectmanagement software/ CRM software nummer één in de Finse markt.

Dit succesverhaal wordt nu in Nederland gelanceerd. Daarvoor zoekt Visma Sales Specialisten om dit een kickstart te geven. Doorgroein naar Sales Manager mogelijk.

Sales rol metadata

Product en doelgroep

Project Management Software en CRM

Visma Severa werkt voor projectmatig werkende organisaties die behoefte hebben aan meer inzicht in operationele zaken. 

De software biedt een compleet overzicht van de inkomende en uitgaande facturen, het maken en toewijzen van taken voor ieder teamlid, algeheel projectbeheer, personeelsbezetting, de status van projecten en geschreven uren. Dit zijn maar een paar aspecten waar Visma Severa het zakelijk leven een stuk makkelijker maakt. 

Typische klanten zijn reclamebureaus en creatieve productiebedrijven, engineering, IT, consultancy, planning en andere bedrijven die professionele immateriële diensten leveren.

Bezoek de website of download de corporate presentatie  

Visma Severa Project Management Software

vacature Business developer

Visma Severa PMS en CRM

Voor deze rol zoeken wij een consultative seller met een aantal jaar B2B verkoopervaring bij voorkeur opgedaan in een projectgedreven organisatie. Belangrijk is een oprechte passie voor het ontwikkelen van business opportunity’s en het oplossen van behoeften. 

In deze rol spreek je met het management over bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen. Je brengt deze processen, van opdracht tot facturatie, in kaart en bekijkt hoe met Severa efficiënter gewerkt kan worden. Via online demonstraties laat je zien hoe die efficiëntieslag gemaakt kan worden. Je wijst de klant op de voordelen van de software en bouwt een Business case. Je bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject en het vullen van je sales pipeline. Je creëert zelf leads en dit wordt aangevuld met leads door marketing.

Je bent positief ingesteld, kan goed samenwerken met je collega’s in grotere projecten en je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je wordt gedreven door succes en je wilt schitteren op het sales dashboard. Er worden ambitieuze doelen gesteld en je krijgt verantwoordelijkheid en ownership om die doelen te bereiken. 

De software industrie is voortdurend in ontwikkeling en verandert in hoog tempo. Dat vraagt om flexibiliteit en een gezonde ambitie om bij te blijven en elke dag nieuwe dingen te leren.

aan het woord

Medewerkers van Visma

"In deze rol geef ik je veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om jezelf te ontplooien en faciliteer ik je succesvol te zijn"
Miika Hirvelä
Miika Hirvelä
Sales Leader
"Ruim 5 jaar help ik project gedreven organisaties kosten te besparen en efficiënter te werken. Zelf leer ik nog elke dag."
Pekka Wetterstrand
Product Specialist

het profiel

Herken jij jezelf?

Arbeidsvoorwaarden

Het sollicitatieproces

Brand New Sales en Visma zorgen voor een vlotte sollicitatieprocedure. Wij begeleiden je gedurende het hele proces.

Ons eerste contact

Oriënterend
telefoongesprek

Wij bespreken je 'willen', 'kunnen' en 'zijn' en kijken naar een match met de rol van Business Developer.

Binnen 48 uur

Selectiegesprek met
Brand New Sales

Via MS Teams of persoonlijk zoomen wij verder in op jou als persoon en bespreken we uitvoerig de rol.

gemiddeld  1 week

Kennismaking
met Visma

Je maakt online kennis met Miika Hirvelä, de salesmanager van Visma Sevara. Hij wil jou echt leren kennen. Het is een belangrijk gesprek, waarbij o.a. gekeken wordt naar jouw inhoudelijke kennis, passie en drive.

Binnen 5 dagen

Vervolggesprek
met Visma

Op locatie Amsterdam maak je nader kennis met Miika. Samen zoomt hij verder in op jou, de taken en verantwoordelijkheden en hoe je carrièreontwikkeling eruit ziet.

Binnen 72 uur

Contract
indiensttreding

Je ontvangt een voorstel. Ga je daarmee akkoord, dan wordt je contract opgestuurd en start je in zo snel als mogelijk. Miika komt naar Nederland voor een intensief onboardingstraject en begeleiding.

Is dit jouw baan? Wij ontvangen graag jouw cv!

Brand New Sales