LOADING CLOSE

Laat je bedrijf sneller groeien met beter gekwalificeerde sales en accountmanagers

Sales en Accountmanagers zijn de motor van je bedrijf. Zij brengen nieuwe klanten en zorgen dat bestaande maximaal renderen. Het sales-team op sterkte hebben is pure winst voor de onderneming.

Maar hoe hou je de kracht van het team intact als sales mensen om welke reden dan ook vertrekken? Je wilt groeien en zoekt versterking, maar alleen met Sales en Accountmanagers die matchen met het bedrijf. Die niet alleen ‘kunnen’ maar ook ‘willen’. Je zoekt naar een winwin-situatie waarbij zij volop kansen zien om zich te ontwikkelen en voor je willen blijven gaan.

Wat nu, als je van te voren een goed beeld hebt van de dynamiek in je salesteam en de behoeftes van je bedrijf in de toekomst. Zodat je weet hoe daarop te anticiperen. Dat je kan vertrouwen op een gespecialiseerd sales recruitmentbureau die kandidaten zorgvuldig screent en een sterk netwerk heeft gebouwd van sales talenten, professionals en managers waaruit snel geleverd kan worden. Precies daarmee kunnen wij je helpen.

Brand New Sales is ruim 12 jaar intermediair in commerciële functies. Wij werven en selecteren van startend Sales Talent tot aan ervaren Sales Professionals en Commercieel Management.

Hoe wij werken

Op het moment dat wij de werving- en selectie opdracht aannemen, geven wij 100% commitment deze snel en goed in te vullen. In het werving- en selectieproces gaan wij net iets verder dan andere bureaus. Bij het analyseren van de behoefte van de organisatie zijn we niet alleen geïnteresseerd in de ins en outs van de beoogde sales persoon, maar ook in de koers van de organisatie, doelstellingen, cultuur en leiderschapsstijl. De verkregen informatie vertalen wij naar een strak werving- en selectieplan. Onze innovatieve en beproefde werving- en selectiemethode brengt ons snel in gesprek met de juiste sales mensen. Voor hen vinden wij het vooral belangrijk dat zij de groei- en ontwikkelingskansen voor zichzelf in combinatie met de belangen en behoeftes van hun nieuwe werkgever zien. We zoeken naar het wederzijdse belang en zien daarom zowel onze kandidaten als organisaties als klanten en partners.

icoontjes van recruitment process
Duim omhoog 100% tevredenheid

Wat levert het onze klanten op?

De tijd en energie die we in een goede voorbereiding steken, zal uiteindelijk tot flinke besparingen leiden. Zowel de kandidaten als bedrijven weten wat zij van ons kunnen verwachten en Brand New Sales is in staat die verwachtingen in de vorm van een goede match waar te maken.

Onze diensten reiken verder dan alleen het selecteren en plaatsen van sales mensen. Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, om een succesvol sales team zo optimaal mogelijk te laten functioneren en vooral om dat in de toekomst zo te houden.

DutchEnglish