LOADING CLOSE

Op zoek naar meer omzet en betere marges?

Onze kandidaten maken het verschil

Brand New Sales levert hooggekwalificeerde sales mensen die een commerciële team versterken en bovengemiddelde resultaten boeken. Die niet alleen ‘kunnen’ maar er ook echt voor willen gaan. Dat beloven wij.

Samenwerken met Brand New Sales betekent kunnen vertrouwen op een gespecialiseerd recruitment bureau dat gecommitteerd is aan het laten excelleren van klanten door een perfecte match.

Core Business & Expertise

Sales werving en selectie consultant vrouw met kandidaat

Werving en Selectie

Het werven en selecteren van commerciële professionals vraagt om een specifieke aanpak. Voorkom een mis-hire en spreek uitsluitend hooggekwalificeerde kandidaten voor jullie sales vacature(s).

Verkoop directeur Sales Director vrouw

Executive Search

Een succesvol salesteam begint bij goed management. Sleutelposities binnen de commerciële organisatie worden discreet en vakkundig ingevuld.

Return on investment - sales optimalisatie

Management Consultancy

Hoe stem je de sales strategie, mensen, processen en technologieën optimaal af op hoe je klanten willen kopen?

Hoe wij werken

Op het moment dat wij de werving- en selectie opdracht aannemen, geven wij 100% commitment deze goed in te vullen. In het werving- en selectieproces gaan wij net iets verder dan andere sales recruitment bureaus. Bij het analyseren van de behoefte van de organisatie zijn we niet alleen geïnteresseerd in de ins en outs van de beoogde sales persoon, maar ook in de koers van de organisatie, doelstellingen, cultuur en leiderschapsstijl. De verkregen informatie vertalen wij naar een strak werving- en selectieplan. Onze innovatieve en beproefde werving- en selectiemethode brengt ons snel in gesprek met de juiste sales mensen. Voor hen vinden wij het vooral belangrijk dat zij de groei- en ontwikkelingskansen voor zichzelf in combinatie met de belangen en behoeftes van hun nieuwe werkgever zien. We zoeken naar het wederzijdse belang en zien daarom zowel onze kandidaten als organisaties als klanten en partners.

Sales professionals wachten op sollicitatiegesprek

Resultaatgerichte werkwijze

Doelgericht, effectief en laten niets aan toeval over

sales force effectiveness

Wat levert het op?

De tijd en energie die we in een goede voorbereiding steken zal tot flinke besparingen leiden en betere ROI. Zowel de kandidaten als bedrijven weten wat zij van ons kunnen verwachten en Brand New Sales is in staat die verwachtingen in de vorm van een goede match waar te maken.

Onze sales recruitment diensten reiken verder dan alleen het selecteren en plaatsen van sales mensen. Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, om een succesvol sales team zo optimaal mogelijk te laten functioneren en vooral om dat in de toekomst zo te houden.

Key Performance Indicators

van de exclusieve opdrachten wordt binnen 2 maanden ingevuld.
van de vacatures wordt met de 1e of 2e voorgedragen kandidaat ingevuld.
van de geplaatste sales professionals blijft minstens 1 jaar in dienst.
van de geplaatste sales professionals blijft 24 maanden of langer in dienst.

Brand New Sales werkt o.a. voor:

Gratis wervingsadvies?

Bel +31 (0) 35 8200232 of stuur een bericht.