LOADING CLOSE

Meer omzet, betere marges?

Onze kandidaten maken het verschil

Op zoek naar hooggekwalificeerde Sales Professionals die gegarandeerd de commerciële organisatie versterking en groei brengen? Die niet alleen ‘kunnen’ maar er ook echt voor willen gaan? Precies daarmee kunnen wij helpen.

Samenwerken met Brand New Sales betekent dat jullie kunnen vertrouwen op een gespecialiseerd Sales Recruitment Bureau waar alle kandidaten zorgvuldig worden gescreend.

Hoe wij sales recruitment doen

Op het moment dat wij de werving- en selectie opdracht aannemen, geven wij 100% commitment deze goed in te vullen. In het werving- en selectieproces gaan wij net iets verder dan andere sales recruitment bureaus. Bij het analyseren van de behoefte van de organisatie zijn we niet alleen geïnteresseerd in de ins en outs van de beoogde sales persoon, maar ook in de koers van de organisatie, doelstellingen, cultuur en leiderschapsstijl. De verkregen informatie vertalen wij naar een strak werving- en selectieplan. Onze innovatieve en beproefde werving- en selectiemethode brengt ons snel in gesprek met de juiste sales mensen. Voor hen vinden wij het vooral belangrijk dat zij de groei- en ontwikkelingskansen voor zichzelf in combinatie met de belangen en behoeftes van hun nieuwe werkgever zien. We zoeken naar het wederzijdse belang en zien daarom zowel onze kandidaten als organisaties als klanten en partners.

Sales professionals wachten op sollicitatiegesprek
sales force effectiveness

Wat levert het onze klanten op?

De tijd en energie die we in een goede voorbereiding steken zal tot flinke besparingen leiden en betere ROI. Zowel de kandidaten als bedrijven weten wat zij van ons kunnen verwachten en Brand New Sales is in staat die verwachtingen in de vorm van een goede match waar te maken.

Onze sales recruitment diensten reiken verder dan alleen het selecteren en plaatsen van sales mensen. Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, om een succesvol sales team zo optimaal mogelijk te laten functioneren en vooral om dat in de toekomst zo te houden.

“Wij zijn gespecialiseerd in Sales (Recruitment), zodat onze klanten kunnen excelleren”

Key Performance Indicators

van de exclusieve opdrachten wordt binnen 2 maanden ingevuld
van de vacatures wordt met de 1e of 2e voorgedragen kandidaat vervuld.
van de geplaatste sales professionals blijft minstens 1 jaar in dienst
van de geplaatste sales professionals blijft 24 maanden of langer in dienst

Direct contact?

Bel ons op +31 (0) 35 8200232

Je zult merken dat jij centraal staat.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je een vacature uitzetten, stuur ons een bericht.