LADEN SLUIT

Meer omzet en marge?

Recruit hooggekwalificeerde Sales Professionals

Sales en Accountmanagers zijn de motor van je bedrijf. Zij brengen nieuwe klanten en zorgen dat bestaande maximaal renderen. Een goed draaiend  sales-team bouwen en op sterkte houden is pure winst voor de onderneming.

Je wilt groeien en zoekt versterking, maar alleen met de best gekwalificeerde  Sales en Accountmanagers die matchen met het bedrijfscultuur en type salesproces. Die niet alleen ‘kunnen’ maar ook ‘willen’. De juiste sales professionals aan je bedrijf binden kan zo maar 30% meer omzet en marge opleveren.

Wat nu, als je van te voren een goed beeld hebt van de dynamiek in je salesteam en de behoeftes van je bedrijf in de toekomst. Zodat je weet hoe daarop te anticiperen. Dat je kan vertrouwen op een gespecialiseerd sales recruitment bureau die kandidaten zorgvuldig screent en een sterk netwerk heeft gebouwd van sales talenten, professionals en managers waaruit snel geleverd kan worden. Precies daarmee kunnen wij je helpen.

Brand New Sales bemiddelt ruim 12 jaar in commerciële functies, van startend sales talent tot aan zware sales professionals en commercieel Management

Hoe wij werken

Op het moment dat wij de werving- en selectie opdracht aannemen, geven wij 100% commitment deze snel en goed in te vullen. In het werving- en selectieproces gaan wij net iets verder dan andere sales recruitment bureaus. Bij het analyseren van de behoefte van de organisatie zijn we niet alleen geïnteresseerd in de ins en outs van de beoogde sales persoon, maar ook in de koers van de organisatie, doelstellingen, cultuur en leiderschapsstijl. De verkregen informatie vertalen wij naar een strak werving- en selectieplan. Onze innovatieve en beproefde werving- en selectiemethode brengt ons snel in gesprek met de juiste sales mensen. Voor hen vinden wij het vooral belangrijk dat zij de groei- en ontwikkelingskansen voor zichzelf in combinatie met de belangen en behoeftes van hun nieuwe werkgever zien. We zoeken naar het wederzijdse belang en zien daarom zowel onze kandidaten als organisaties als klanten en partners.

Sales professionals wachten op sollicitatiegesprek
sales force effectiveness

Wat levert het onze klanten op?

De tijd en energie die we in een goede voorbereiding steken zal tot flinke besparingen leiden en betere ROI. Zowel de kandidaten als bedrijven weten wat zij van ons kunnen verwachten en Brand New Sales is in staat die verwachtingen in de vorm van een goede match waar te maken.

Onze sales recruitment diensten reiken verder dan alleen het selecteren en plaatsen van sales mensen. Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, om een succesvol sales team zo optimaal mogelijk te laten functioneren en vooral om dat in de toekomst zo te houden.

Key Performance Indicators

van de exclusieve opdrachten wordt binnen 1 maand ingevuld
van de non-exclusieve opdrachten wordt binnen 1 maand ingevuld
van de geplaatste sales professionals blijft minstens 1 jaar in dienst
van de geplaatste sales professionals blijft 24 maanden of langer in dienst

Snel in contact met de beste sales kandidaten?

Bel voor een vrijblijvend gesprek

Stuur ons jouw vraag, opmerking of contactverzoek