LADEN SLUIT

Brand New Sales Recruitment dienstverlening

Samenwerken met Brand New Sales kan op verschillende manieren, omdat Sales Recruitment in onze optiek maatwerk is.
Dit zijn de drie meest gekozen Sales Recruitment vormen.

drie mannen aan vergadertafel

Professional Sales Recruitment

Samenwerken met Brand New Sales betekent dat je kunt rekenen op een solide dienstverlening waarbij het beoogde resultaat centraal staat: snel het salesteam op sterkte brengen met de beste sales professional(s). Door de inzet van ervaren Sales Recruiters en innovatieve recruitmentmethodes introduceren wij snel gekwalificeerde en gemotiveerde sales kandidaten. In het hele proces laten wij niets aan toeval over.

Brand New Sales als Recruitment Partner kent geen risico omdat wij werken op basis no-cure-no-pay en wij bieden een vervangingsgarantie.

Voor wie: Organisaties die zelf een recruitment afdeling hebben of met meerdere werving- en selectiebureaus samenwerken.

#no-cure-no-pay #inspanningsverplichting #vervangingsgarantie #headhunting #jobpostandpray #socialmediaposting

Vrouw met map in arm schut hand van man

Exclusive Sales Recruitment

Wij halen alles uit de kast om jullie sales vacature(s) binnen de afgesproken tijd in te vullen, ongeacht de recruitmentcapaciteit die het ons kost. Dat garanderen wij.

Naast de database search en headhunting zetten wij volop in op Job Marketing en Employer Branding. De vacature wordt geplaatst op onze drukbezochte homepagina waar geïnteresseerden worden doorverwezen naar een toegewijde landingspage. Deze landingspage kan (optioneel) verrijkt worden met een Vacature Video voor extra beleving en/of een Job Marketing pakket om onder de aandacht te komen van latent werkzoekenden en de Employer Brand van jullie organisatie te bevorderen. Parallel headhunten wij beoogde kandidaten op professionele wijze.

Voor wie: Bedrijven die de volledige sales recruitment willen outsourcen (RPO) of omdat er een harde deadline is om de vacature ingevuld te krijgen.

De commitment die wij krijgen, belonen wij met 15% korting op het standaard tarief.

#no-cure-no-pay #invulgarantie #vervangingsgarantie #employerbranding #headhunting #jobmarketing #socialmediaadvertising #videovacature

social recruitment

Opportunity Network (Smart Recruitment)

‘Jullie mogen altijd een kandidaat sturen, maar alleen als het een hele goede is.’ horen wij regelmatig. Dat is precies wat het Opportunity Network inhoudt. Omdat wij continu in contact staan met de markt, spreken wij regelmatig echt hele goede Sales Professionals die wij graag plaatsen maar niet altijd een passende uitdaging kunnen bieden. Mocht een kandidaat perfect matchen met een van jullie sales vacatures, dan stellen wij hem of haar voor. Omdat er wederzijds geen verwachtingen/verplichtingen zijn, kunnen wij aangepaste voorwaarden hanteren zoals een lagere bemiddelingsfee en betaling nadat de proeftijd is verlopen.

Voor wie: Organisaties die altijd op zoek zijn naar A-spelers in sales maar geen haast hebben,  een eigen recruitment afdeling hebben, of samenwerken met meerdere werving en selectiebureaus en zich niet willen vastleggen.

#ad-hoc #no-cure-no-pay #kandidaatgedreven

Meer informatie

Hoogwaardige dienstverlening, marktconforme tarieven

Complementaire Sales Recruitment diensten

Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing.

Video Vacature Marketing
Een vacature of werkenbij video om potentiele kandidaten te triggeren door extra beleving te geven aan de vacature. Wij weten als geen hoe dat moet.
Job Marketing 3.0
Deze online Recruitment campagne zorgt voor maximale exposure onder latend werkzoekende. Onder de doelgroep creëren wij een sterker Employer Brand vooronze opdrachtgever. Alle click-throughs landen zacht op een media rijke landingspage die voor maximale conversie zorgt: goede sollicitanten!
Recruitment Events
In plaats van individuele processen, brengt een wervingsevenement de organisatie en accountmanagers in een korte, intensieve en diepgaande sollicitatieprocedure bijeen.
Sales Detachering
Een intensief programma waarin startend salestalent vakinhoudelijk wordt begeleid met als doel hun een gegarandeerde vliegende start te geven en een snelle ROI te realiseren.
Testen en Assesments
Onze Recruitment Consultants zijn DISC geaccrediteerd assessors en kunnen snel inzicht geven in het gedrag en de sterktes en zwaktes van de sales- en accountmanager. Ook bieden wij volledige assessments aan.
Coaching & Training
De effectiviteit, competenties en het vertrouwen ontwikkelen om zo het resultaat van de verkoper verbeteren.

Snel in gesprek met de beste Sales Professionals?

Bel nu voor een vrijblijvend gesprek

Stuur je vraag, opmerking of contactverzoek