LADEN SLUIT

Brand New Sales Recruitment dienstverlening

Samenwerken met Brand New Sales kan op verschillende manieren, omdat Sales Recruitment in onze optiek maatwerk is.
Dit zijn de drie meest gekozen Sales Recruitment vormen.

drie mannen aan vergadertafel

PROFESSIONAL
Sales Recruitment

Je kunt rekenen op een solide dienstverlening waarbij het beoogde resultaat centraal staat: snel het salesteam op sterkte brengen met de beste sales professional(s) of management. Door de inzet van ervaren Sales Recruiters, innovatieve recruitmentmethodes en netwerk introduceren wij snel gekwalificeerde sales kandidaten. In dit strak georganiseerde recruitmentproces laten wij niets aan toeval over.

Brand New Sales als Recruitment Partner kent geen risico. Wij werken op basis no-cure-no-pay en wij bieden standaard een vervangingsgarantie.

#no-cure-no-pay #inspanningsverplichting #vervangingsgarantie #headhunting #jobpostandpray #socialmediaposting

2 mannen in boardroom

EXCLUSIVE
Sales Recruitment

Snel in gesprek met de hooggekwalificeerde Sales Professionals of Commercieel Managers? Wij halen alles uit de kast om jullie sales vacature(s) binnen de afgesproken tijd in te vullen. Ongeacht de recruitmentcapaciteit die het ons kost. Dat garanderen wij.

Naast onze Network search en Headhunting waar wij beoogde kandidaten op professionele en discrete wijze benaderen, zetten wij volop in op Job Marketing. De vacature wordt geplaatst op onze drukbezochte homepagina en een toegewijde landingspage. Deze landingspage kan verder verrijkt worden met een Vacature Video voor extra beleving en/of een Job Marketing pakket om onder de aandacht te komen van latent werkzoekenden en de Employer Brand van jullie organisatie te bevorderen.

#no-cure-no-pay #invulgarantie #vervangingsgarantie #employerbranding #headhunting #jobmarketing #socialmediaadvertising #videovacature

social recruitment

SMART RECRUITMENT
Opportunity Network

Brand New Sales streeft er altijd naar elke getalenteerde Sales Professionals of Sales Managers de beste match te bieden. Dit lukt echter niet altijd bij onze vaste opdrachtgevers.

Wij kijk dan veder bij de aangesloten bedrijven in het Opportunity Network.

Deelname aan het Opportunity Network is kosteloos. En omdat er geen wederzijds verwachtingen/verplichtingen zijn, kunnen wij aangepaste voorwaarden hanteren zoals een lagere bemiddelingsfee en betaling nadat de proeftijd is verlopen.

#A-spelers #ad-hoc #no-cure-no-pay #kandidaatgedreven

Meer informatie

Hoogwaardige dienstverlening, marktconforme tarieven

Sales Recruitment Plus

Voor elke zoekvraag hebben wij een passende oplossing.

Video Vacature Marketing
Een vacature of werkenbij video om potentiele kandidaten te triggeren door extra beleving te geven aan de vacature. Wij weten als geen hoe dat moet.
Job Marketing 3.0
Deze online Recruitment campagne zorgt voor maximale exposure onder latend werkzoekende. Onder de doelgroep creëren wij een sterker Employer Brand vooronze opdrachtgever. Alle click-throughs landen zacht op een media rijke landingspage die voor maximale conversie zorgt: goede sollicitanten!
Recruitment Events
In plaats van individuele processen, brengt een wervingsevenement de organisatie en accountmanagers in een korte, intensieve en diepgaande sollicitatieprocedure bijeen.
Sales Detachering
Een intensief programma waarin startend salestalent vakinhoudelijk wordt begeleid met als doel hun een gegarandeerde vliegende start te geven en een snelle ROI te realiseren.
Testen en Assesments
Onze Recruitment Consultants zijn DISC geaccrediteerd assessors en kunnen snel inzicht geven in het gedrag en de sterktes en zwaktes van de sales- en accountmanager. Ook bieden wij volledige assessments aan.
Coaching & Training
De effectiviteit, competenties en het vertrouwen ontwikkelen om zo het resultaat van de verkoper verbeteren.

Direct contact?

Bel ons op +31 (0) 35 8200232

Je zult merken dat jij centraal staat.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je een vacature uitzetten, stuur ons een bericht.