fbpx
Logo Brand New Sales

Vacature Sales Manager

Ben jij een ervaren sales professional met kennis van de digital marketing en wil jij je sales management talent inzetten voor een snel groeiende start-up?

Dan is deze sleutelpositie wellicht je beoogde volgende stap.

 

Over Koplopers

Online Koplopers is een start-up met grote ambities. Het team bestaat uit 30 talentvolle digital marketeers & developers. Zij werken aan uiteenlopende digital vraagstukken bij bedrijven als Amazon, Bosch/Siemens, Vue Cinemas, O’Neill & McDonald’s, maar ook startups en MKB uit de regio.

Als onderdeel van Endeavour Group worden de gedetacheerde Online Koplopers ondersteund door ruim 150 Senior Digital Marketing specialisten verdeeld over het gehele digitale spectrum.   

Online Koplopers krijgt op korte termijn een rebranding en is daarmee klaar voor de volgende groeifase. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar een charismatische Sales Manager met drive. Samen met de eigenaar ben je het gezicht van Online Koplopers voor (potentiële) opdrachtgevers.

Digital Marketeers

Wie ben jij?

Je bent ondernemend en hebt een proven track-record in sales van minimaal 3 jaar. Bij voorkeur heb je affiniteit met online marketing. Kennis op functioneel niveau is voldoende, de rest ga je bij Online Koplopers leren. Je bent resultaatgericht, sociaal en dynamisch en bovenal een teamplayer.

Waarom werken bij Online Koploper?

Je gaat een echte een sleutelrol vervullen bij een digital startup. Verantwoordelijk om verdere groei mogelijk te maken. Het vooruitzicht is dat jij natuurlijk meegroeit. Je bent veel op pad, maar op eenmaal op kantoor begeef je je in het mooiste kantoor van Haarlem. Met een team van ruim 150 digitals en veel borrels, evenementen, vakanties en andere uitjes verveel je je nooit.

Sales rol metadata

het profiel

Herken jij jezelf?

Arbeidsvoorwaarden

Het sollicitatieproces

Brand New Sales en Koplopers zorgen voor een vlotte sollicitatieprocedure. Wij begeleiden je gedurende het hele proces.

Ons eerste contact

Oriënterend
telefoongesprek

Wij bespreken je 'willen', 'kunnen' en 'zijn' en kijken naar een match met de rol van Sales Manager.

Binnen 48 uur

Selectiegesprek met
Brand New Sales

Via MS Teams of persoonlijk zoomen wij verder in op jou als persoon en bespreken we uitvoerig de rol.

Enkele dagen

Kennismaking
met Online Koplopers

Je maakt kennis met Martijn van Royen, de oprichter salesmanager van Online Koplopers. Hij wil jou echt leren kennen. Het is een belangrijk gesprek, waarbij o.a. gekeken wordt naar jouw inhoudelijke kennis, passie en drive.

Binnen 5 dagen

Vervolggesprek
met Koplopers

Je maakt nader kennis met Martijn en andere collega's. Samen zomen jullie verder in op de taken en verantwoordelijkheden en hoe je carrièreontwikkeling eruit ziet.

Binnen 72 uur

Contract
indiensttreding

Je ontvangt een voorstel. Misschien nog even onderhandelen. Zijn jullie akkoord, dan wordt je contract opgestuurd en start je in zo snel als mogelijk voor een intensief onboardingstraject en begeleiding.

Kennismaken? Wij ontvangen graag jouw cv!

Brand New Sales