fbpx
Brand New Sales logo

Vacature Junior Broker bij BinckBank

Beleggingsexpert in 12 maanden

Bij BinckBank leer je het

Klaar met je HBO of WO opleiding en nog verder ontwikkelen?

Dat kan bij Binck! Zij leren jou alles over beleggen. Een mooie start van jouw carrière binnen de financiële sector. Nadat je van junior tot senior medewerker bent gegroeid, heb je de kans om een echte stap te maken. Jouw kennis is gewild, dus de stap die je maakt is afhankelijk van jouw inzet.

Of bel Arthur Balabrega 06 46030684 voor meer informatie.

Dit is BinckBank in 2 minuten.

aan het woord

Brokers bij Binck

"Je leert in korte tijd veel over de financiële markt en alle bedenkbare beleggingsinstrumenten"
Lars Kamstra
Junior Broker
"Er ligt een duidelijk groeipad en door extra inzet ben ik in 9 maanden doorgroeid naar Senior Broker."
Thomas Dietz
Senior Broker

vacature

Junior Broker

Je begint je loopbaan bij BinckBank met het beantwoorden van vragen van klanten over hun orders, portefeuilles, het handelssysteem en (inter)nationale beurzen. Ook plaats je telefonische orders. Zo raak je, natuurlijk met ondersteunende trainingen, thuis in de beleggingswereld.

Parallel aan het inwerktraject word je klassikaal opgeleid tot beleggingsexpert. Gedurende 3 tot 9 maanden blok je voor je examen DSI Effectenhandelaar en DSI Integriteit. Je leert alles over de werking van de effectenhandel en de factoren die van invloed zijn op de koers van effecten.

Na het halen van je accreditatie krijg je salarisverhoging en mag je ook de topklanten van BinckBank gaan helpen. Dat betekent orders knallen en je hebt interessante gesprekken met ervaren beleggers.

In een periode van 9 tot 12 maanden werk je toe naar de rol van Senior Broker. Topklanten help je nu met het product ‘laten beleggen’. Dat betekent dat je het beleggingswerk voor deze klanten doet en werkt aan hun vermogensopbouw. Voor nieuwe collega’s ben jij de expert en vraagbaak.

Na verloop van tijd gaat BinckBank verder met je kijken. Wil je doorgroeien naar teamleider? Naar relatiebeheerder? Naar de brokerdesk? Of ambieer je een vervolg binnen de IT-afdelingen om daar te werken aan de nieuwste technische ontwikkelingen? BinckBank biedt je kansen daar waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Je komt te werken in een prachtig modern kantoor op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI. In de bedrijfskantine worden dagelijks heerlijke en gezonde gerechten voor je klaargemaakt.

Naast lekker eten, wordt ook aan je conditie gedacht met gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp Club en gesponsord fitnessen. En natuurlijk de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in de eigen bar (met pooltafel, dartbord en dakterras)!

Ideale Profiel

Herken jij jezelf?

Arbeidsvoorwaarden

Over BinckBank

Binck is een Amsterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Dat zie je direct terug in hun naam. Binck is afkomstig van ketelbinkie. In de scheepvaart van vóór de 20ste eeuw was het ketelbinkie het manusje-van-alles op een schip. Hij knapte de zwaarste klusjes op. Zonder te morren. Deze scheepsjongen was niet de belangrijkste op het schip. Maar wel onmisbaar. Binck spiegelt zich graag aan de mentaliteit van het ketelbinkie. Hardwerkend, dienstbaar, nuchter en handen uit de mouwen.

Inmiddels maken ze onderdeel uit van de wereldwijde online beleggingsbank Saxo Bank en staan ze als marktleider aan het roer van het schip, maar de mentaliteit van het ketelbinkie is gebleven en zie je dagelijks bij hun terug. Ze zijn hands-on ingesteld, hebben geen vergadercultuur en willen graag klanten verrassen met een kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening. Bij Binck krijgt je veel verantwoordelijkheid en uitzonderlijke prestaties blijven niet onopgemerkt.

Het sollicitatieproces

Brand New Sales zorgt voor een vlotte sollicitatieprocedure en begeleidt je gedurende het hele proces.

Stap 1

Oriënterend telefoongesprek

Wij bespreken je 'willen', 'kunnen' en 'zijn' en kijken naar een match met de rol van Junior Broker.

Stap 2

Selectiegesprek met Brand New Sales

Via MS Teams zoomen wij verder in op jou als persoon en bespreken we uitvoerig de rol van Junior Broker.

Stap 3

Kennismaking met BinckBank

Binck wil jou beter leren kennen. Het is een belangrijk gesprek, waarbij o.a. gekeken wordt naar jouw inhoudelijke kennis, passie en drive.

Stap 4

Aanbod pre-employment screening

Binck doet jou een aanbod en een controle op jouw ID en diploma. Aanvraag van een VOG is onderdeel van deze procedure.

Stap 5

Contract en indiensttreding

Als jouw pre-employment screening is gestart, ontvang jij jouw contract. Begin april start je bij Binck. Welkom!

Is dit jouw baan? Wij ontvangen graag jouw cv!

Brand New Sales