fbpx

Vacature Business Developer bij Ebury

Deze job is de perfecte carrièrestart​

Afgestudeerd en je verder ontwikkelen in een corporate sales rol in de valutamarkt?

of bel Arthur Balabrega op 06 46030460 voor meer informatie

Proef de sfeer bij Ebury

vacature

Business Developer FX en Trade Finance

Als Business Developer ben je medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantenbestand van Ebury. Ebury is een financiële dienstverlener die valutadiensten (foreign exchange) en handelsfinanciering (trade finance) aanbiedt aan midden- en kleinbedrijf (MKB) en MKB+ die internationaal handelen.

Je zoekt naar potentiële klanten via bijvoorbeeld LinkedIn, je eigen netwerk of lijsten van relevante beurzen. Je benadert deze bedrijven en maakt een (telefonische) afspraak. Tijdens het gesprek met een potentiële klant zorg je ervoor dat je goed luistert naar de uitdagingen van de klant. Dit om zo goed mogelijk advies te kunnen geven met als doel het bedrijf klant te maken bij Ebury. Daarnaast ben je regelmatig onderweg naar meetings of beurzen om nieuwe contacten op te doen.

Eigen initiatief en creatieve manieren om nieuwe relaties te vinden of nieuwe markten aan te boren worden zeer gewaardeerd.

Wanneer je je persoonlijke target haalt, maak je promotie naar Senior Sales 1. Gemiddeld haal je dit binnen 6-12 maanden.

aan het woord

Medewerkers van Ebury

"In november 2020 gestart en na een intensieve onboarding heb ik veel geleerd over consultative selling en de valutamarkt"
Damian Bakker
Business Developer
"Na het halen van mijn doelstellingen ben ik in 12 maanden doorgegroeid naar Senior Sales en bezoek nu belangrijke klanten"
Sonny Berghuis
Senior Sales 1

Een werkweek bij Ebury

Doorgroeimogelijkheden

In de eerste maand krijg je intensieve sales trainingen. Daarna kan je wekelijks interne trainingen volgen. Na elke promotie neem je deel aan een bootcamp in Madrid. Ook is er de mogelijkheid tot het volgen van CFA (Chartered Financial Analist).

0-12 maanden

Business Developer

12-18 maanden

Senior Sales 1

12 maanden

Senior Sales 2

12-18 maanden

Head of Desk / Dealer / Key Account Director

ebury zoekt

Herken jij jezelf?

Arbeidsvoorwaarden

Over Ebury

Ebury is een Fintech bedrijf, dat organisaties helpt bij het overbruggen van barrières die bij het internationaal handelen komen kijken. Ebury werkt wereldwijd samen met ruim 28.000 organisaties, heeft in de afgelopen drie jaar voor € 15 miljard aan valutatransacties gedaan en doet per maand ongeveer 15.000 transacties in meer dan 140 valuta. Ebury heeft kantoren in meer dan 22 landen en zit in wereldsteden zoals Londen en Sydney. 

Het sollicitatieproces

Brand New Sales zorgt voor een vlotte sollicitatieprocedure en begeleidt je gedurende het hele proces.

Ons eerste contact

Oriënterend telefoongesprek

Wij bespreken je 'willen', 'kunnen' en 'zijn' en kijken naar een match met de rol van Business Developer.

Binnen 48 uur

Selectiegesprek

Via MS Teams zoomen wij verder in op jou als persoon en bespreken we uitvoerig de rol.

Binnen 5 dagen

Kennismaking met Ebury

Je maakt kennis met Ebury. Het is een belangrijk gesprek, waarbij o.a. gekeken wordt naar jouw inhoudelijke kennis, passie en drive.

Binnen 5 dagen

Vervolggesprek Ebury

Op locatie maak je nader kennis met Ebury. Samen zoomen zij verder in op jou, de taken en verantwoordelijkheden en hoe je carrièreontwikkeling eruit ziet.

Binnen 48 uur

Contract en indiensttreding

We zijn twee weken verder en je krijgt een aanbieding. Ga je daarmee akkoord, dan wordt je contract opgestuurd en start je in mei of juni.

Ebury-Camille

Is dit jouw baan? Wij ontvangen graag jouw cv!

Brand New Sales