fbpx

Groei mee

Business Partner bij Brand New Sales

Over Brand New Sales

Brand New Sales heeft in 14 jaar een excellente reputatie opgebouwd als Sales Recruitment Specialist en staat bekend om innovatieve recruitment concepten.

In 2007 brachten wij vraag en aanbod bij elkaar via exclusieve werving- en selectie evenementen. Dat was een groot succes. De evenementen vonden plaats op een toplocatie waar geselecteerde kandidaten anderhalve dag (inclusief overnachting) met de potentiële werkgever in gesprek gingen. Dit was onder de toenmalige omstandigheden hét antwoord op een kandidaat-gedreven markt.

Het was tijd voor de volgende innovatie. Brand New Sales lanceerde in oktober 2019 het Live Recruitment Webinar voor meer succes in sales.

Voor elke opdracht is het onze missie een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van de Sales Professional en onze opdrachtgever. In onze overtuiging begint dat bij een goede match tussen werknemer en werkgever. Alleen dan kunnen beide excelleren.

Brand New Sales wil groeien, delen en innoveren. Wij zoeken ondernemende professionals om deze ambitie waar te maken.

Jouw profiel

Jij bent een ervaren Sales Professional. Je hebt je sporen verdiend in het bedrijfsleven en je wilt nu graag met een vliegende start op eigen benen staan. Je bent graag omringd door collega-ondernemers, professionals die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. Jij wilt minstens 130K per jaar verdienen en je tijd vrij indelen. Delen betekent voor jou ook vermenigvuldigen! De kracht van samenwerking is dat je meer plezier hebt in je werk en meer omzet kan genereren.

Om onze groeiplannen te verwezenlijken komen we graag in contact met ondernemende mensen met humor, veel positieve energie en een passie voor sales.

Wat kun je verwachten van Brand New Sales

Als Business Partner opereer je als zelfstandig ondernemer op het gebied van werving en selectie in sales posities. Dat houdt in dat jij vanaf het eerste acquisitiemoment verantwoordelijk bent voor het hele recruitmentproces. Maar je doet het niet alleen. Brand New Sales ondersteunt je met de juiste technologieën en marketing.

Alle tools die nodig zijn voor succes staan tot je beschikking zoals een goed gevulde kandidatendatabase, een zeer innovatief ATS (CRM) systeem, een sterke naam in de markt, een goed bezochte website, toegang tot de bekende carrièresites, LinkedIn Recruiter Professional, testen en assessments en veel recruitment expertise.

We gebruiken innoverende recruitmenttechnieken waarmee wij snel de juiste kandidaten in beeld krijgen. Denk hierbij aan het Live Recruitment Webinar, de Podcast Vacature, Job Marketing, een werken-bij-video en contentmarketing.

Daarnaast biedt Brand New Sales een prettige kantoorruimte in Hilversum met lekkere koffie, leuke collega’s en een professionele voetbaltafel waar we elkaar flink uitdagen. Als je liever vanuit een andere locatie werkt, kan dat natuurlijk ook.

Getriggerd? Wij zien uit naar je reactie.

– Arthur Balabrega

Neem contact met mij op over de rol van Business Partner

Direct contact? Bel ons op! +31 (0) 35 8200232
Brand New Sales