fbpx

AutoLeads©

Nooit meer koud bellen

Uit ervaring weten wij hoeveel veel tijd in acquisitie gaat zitten. Tijd die je  liever aan klanten en closen van deals besteedt. 

Met unieke software en je persoonlijke LinkedIn account genereer je automatisch warme sales leads.

Reduceer acquisitietijd met 75%

Zo heb je tijd over die je kunt besteden aan de leuke zaken, klanten en het closen van deals.

Non stop acquireren

5 dagen per week,
8 uur per dag je netwerk uitbouwen en warme leads genereren.


Empower Sales met slimme software

Brengt structuur en continuïteit in je salesproces en verlaagt de acquisitiekosten met 75%.

Direct aan de slag

Boek een demo gratis en vrijblijvend. In 20 minuten weet je precies wat AutoLeads voor jou kan betekenen.

UNIEKE SOFTWARE

Nooit meer koud bellen

Cold calling werkt niet meer. Het is inefficiënt en kostbaar. Daarbij hebben de meeste mensen er een hekel aan.

Wat werkt dan wel in deze tijd?

Wil je succesvol de juiste klanten werven, dan zul je prospects gericht en actief moeten benaderen. Positief, constructief en onafgebroken. 

Door een ‘klantenpool’ van potentiële opdrachtgevers te bouwen, ben je verzekerd van nieuwe klanten, nu en in de toekomst. Met AutoLeads bouw je automatisch klantenpools en genereer je continu warme leads.

Kantoor Afdeling accountmanagement
twee Accountmanagers. Een accountmanager man, overlegd met andere accountmanager vrouw
Digital Marketeers
LEADGENERATIE ANNO 2022

Met AutoLeads

SLIMME LEADGENERATIE

Zo pakken wij dat aan

1. De ideale klant

Wat is het profiel van de ideale klant? Welke doelgroep wil je wel en niet in de pool opnemen. Dit moet glashelder zijn. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan de klantinventarisatie.

4. Dialoog

De nieuwe connecties ontvangen automatisch een aansprekend bericht met als doel een dialoog waarbij ze enthousiast gemaakt worden voor jullie diensten. De reacties zullen variëren. De een wil direct een afspraak, anderen hebben een vraag of geven aan over 5 maanden in gesprek te willen gaan.

2. Database samenstellen

Nu we exact weten wat het profiel van de ideale klant is vertalen wij alle informatie naar een geavanceerde zoekopdracht. Wij filteren op regio, branche, bedrijven, functietitels en andere slimme factoren die nodig zijn om een perfecte lijst van klanten samen te stellen.

5. Pipeline Management

Met "Tags" markeer je berichten en klanten. Het is een geweldig instrument om overzicht te houden over je inbox. Label prospects met tags als geïnteresseerd, meer informatie, later bellen, contact houden etc.

3. Het eerste contact

De zorgvuldig samengestelde klantenlijst wordt geladen in onze AutoLeads software. Per week worden maximaal 50 connectie-verzoeken verstuurd. Gemiddeld accepteert 35% de uitnodiging. Dit proces wordt periodiek herhaald voor een maximaal bereik.

6. Koppeling CRM Systeem

Optioneel maken wij een koppeling met jullie CRM systeem. Automatisch sturen wij alle klantcontacten door naar jullie sales- of klantensysteem. Hierdoor beschik je zelf over alle data en integreer je AutoLeads in je sales proces.

Onze klanten

Testimonial

Tim Dennekamp
  Tim Dennekamp

  Senior Relatie- & Accountmanager

  Voordat ik AutoLeads gebruikte, stuurde ik LinkedIn connectieverzoeken naar potentiële klanten. Dat werkt prima, maar het kost wel veel tijd en ik was hier ook niet heel consequent in. Nu met AutoLeads stel ik via Sales Navigator mijn doelgroep samen. Deze lijst importeer ik eenvoudig in AutoLeads. AutoLeads stuurt 20 connectieverzoeken per dag, zo bouw ik constructief mijn netwerk en genereer doorlopend goede leads.

  Miika Hirvelä
   Miika Hirvelä

   Sales Leader at Visma Solutions

   Na het succes van Visma Severa in Finland hebben wij vorig jaar ook een kantoor in Nederland geopend. Brand New Sales heeft het salesteam geworven en de Sales Executives uitgerust met AutoLeads. Onze doelgroep is in kaart gebracht en de voor ons belangrijke contactpersonen zijn in AutoLeads gezet. Dit heeft ons dusver 267 leads opgeleverd en wij zijn nog lang niet door onze data heen.

   Ron de Kort
    Ron de Kort

    Commercieel Directeur

    In het verleden waren wij veel tijd kwijt met koude acquistie. Nu we AutoLeads gebruiken, besparen wij een hoop tijd met het contacten van prospects. Hierdoor kunnen wij deze tijd besteden aan waardevolle leads en heeft ons salesteam meer ruimte om met verkopen bezig te zijn.

    Onze expertise

    Brand New Sales is opgericht door ervaren Sales Managers. Onze consultants hebben gezamenlijk meer dan 10.000+ new business deals gerealiseerd en daar zijn wij best trost op. We zijn gedreven, houden van verbinden en hebben een passie voor het salesvak.

    Wij snappen bedrijven, mensen en data en zijn energieke professionals die elke dag bezig zijn om jouw salesproces te verbeteren. Ons doel is tegen minder kosten, sneller de juiste klanten voor jullie bedrijf te vinden.

    Leadgeneratie via BNS

    0 +

    Bedrijven die AutoLeads gebruiken

    0 +

    Tevreden gebruikers

    0 +

    Leads gegenereerd

    0 +

    Prospectpools gebouwd

    SLIMME LEADGENERATIE

    Boek je demo

    Tijdens een online Teams sessie laten wij in 20 minuten zien hoe AutoLeads werkt. De demo is gratis en vrijblijvend.

    SLIMME LEADGENERATIE SOFTWARE

    Dit is wat het kost

    Beginner

    Design is a series of creative choices collaborative effort, an evolutionary.

    $5.99 /Month

    Intermediate

    Design is a series of creative choices collaborative effort, an evolutionary.

    $9.99 /Month

    Advance

    Design is a series of creative choices collaborative effort, an evolutionary.

    $15.99 /Month

    Brand New Sales