fbpx

AutoLeads©

Nooit meer koud bellen

Uit ervaring weten wij hoeveel veel tijd in acquisitie gaat zitten. Tijd die je  liever aan klanten en closen van deals besteedt. 

Met unieke software en je persoonlijke LinkedIn account genereer je automatisch warme sales leads.

Reduceer acquisitietijd met 75%

Zo heb je tijd over die je kunt besteden aan de leuke zaken, klanten en het closen van deals.

Non stop acquireren

5 dagen per week,
8 uur per dag je netwerk uitbouwen en warme leads genereren.


Empower Sales met slimme software

Brengt structuur en continuïteit in je salesproces en verlaagt de acquisitiekosten met 75%.

Direct aan de slag

Boek een demo gratis en vrijblijvend. In 20 minuten weet je precies wat AutoLeads voor jou kan betekenen.

UNIEKE SOFTWARE

Nooit meer koud bellen

Cold calling werkt niet meer. Het is inefficiënt en kostbaar. Daarbij hebben de meeste mensen er een hekel aan.

Wat werkt dan wel in deze tijd?

Wil je succesvol de juiste klanten werven, dan zul je prospects gericht en actief moeten benaderen. Positief, constructief en onafgebroken. 

Door een ‘klantenpool’ van potentiële opdrachtgevers te bouwen, ben je verzekerd van nieuwe klanten, nu en in de toekomst. Met AutoLeads bouw je automatisch klantenpools en genereer je continu warme leads.

Kantoor Afdeling accountmanagement
twee Accountmanagers. Een accountmanager man, overlegd met andere accountmanager vrouw
Digital Marketeers
LEADGENERATIE ANNO 2022

Met AutoLeads

SLIMME LEADGENERATIE

Zo pakken wij dat aan

1. De ideale klant

Wat is het profiel van de ideale klant? Welke doelgroep wil je wel en niet in de pool opnemen. Dit moet glashelder zijn. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan de klantinventarisatie.

4. Dialoog

De nieuwe connecties ontvangen automatisch een aansprekend bericht met als doel een dialoog waarbij ze enthousiast gemaakt worden voor jullie diensten. De reacties zullen variëren. De een wil direct een afspraak, anderen hebben een vraag of geven aan over 5 maanden in gesprek te willen gaan.

2. Database samenstellen

Nu we exact weten wat het profiel van de ideale klant is vertalen wij alle informatie naar een geavanceerde zoekopdracht. Wij filteren op regio, branche, bedrijven, functietitels en andere slimme factoren die nodig zijn om een perfecte lijst van klanten samen te stellen.

5. Pipeline Management

Met "Tags" markeer je berichten en klanten. Het is een geweldig instrument om overzicht te houden over je inbox. Label prospects met tags als geïnteresseerd, meer informatie, later bellen, contact houden etc.

3. Het eerste contact

De zorgvuldig samengestelde klantenlijst wordt geladen in onze AutoLeads software. Per week worden maximaal 50 connectie-verzoeken verstuurd. Gemiddeld accepteert 35% de uitnodiging. Dit proces wordt periodiek herhaald voor een maximaal bereik.

6. Koppeling CRM Systeem

Optioneel maken wij een koppeling met jullie CRM systeem. Automatisch sturen wij alle klantcontacten door naar jullie sales- of klantensysteem. Hierdoor beschik je zelf over alle data en integreer je AutoLeads in je sales proces.

Onze klanten

Testimonial