LOADING CLOSE

Accountmanager, zou dat iets voor mij zijn?

Als docent of leraar ken je het onderwijs van binnenuit. Jouw kennis en ervaring kunnen ook op andere manieren bijdragen aan beter onderwijs. Een unieke kans om je commerciële ambitie te ontwikkelen.
Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot alle informatie over deze vacature en de organisatie, inclusief een uitgebreid interview met onze opdrachtgever.

Wij zijn per direct op zoek naar:

  • Accountmanager Primair Onderwijs – Noord-Holland
  • Accountmanager Voortgezet Onderwijs – Utrecht
  • Accountmanager Voortgezet Onderwijs – Gelderland

Ja, stuur mij alle informatie over deze vacature.

Welke informatie krijg ik dan?

Je krijgt direct toegang tot een diepgaand interview waarin de Directeur, Manager Educatie en twee Accountmanagers vertellen over de organisatie, de cultuur, de rol, training, begeleiding en de carrièremogelijkheden. Natuurlijk krijg je dan ook een uitgebreide functiebeschrijving en een overzicht van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de vernieuwer van de nascholingsmarkt voor het Primair en Voortgezet Onderwijs. In korte tijd zijn zij de grootste aanbieder geworden in deze snelgroeiende markt. Ze worden ook wel ‘De Netflix van de nascholing’ genoemd. Leraren kunnen op abonnementsbasis onbeperkt gebruik maken van het voortdurend groeiende aanbod van hoogwaardige online nascholingscursussen.

Voor wie is deze rol?

  • Docenten (met commerciële drive) die denken: “Wat zou ik met mijn kennis en ervaring nog meer kunnen doen?” en concreet willen bijdragen aan beter onderwijs.
  • Accountmanagers die ervaring hebben met verkopen aan scholen, bij voorkeur met een netwerk in het PO of VO.

Ik ben geïnteresseerd en ontvang graag alle informatie over deze vacature.