LOADING CLOSE

Accountmanager Onderwijs nascholing

Zou dat iets voor mij zijn?

Commercieel en ervaring met het Voortgezet Onderwijs? Dan is dit een unieke kans om je commerciële ambitie verder te ontwikkelen. Ook voor docenten met een commerciële ambitie kan deze vacature erg interessant zijn.
Vul jouw gegevens in en krijg direct toegang tot alle informatie over deze vacature en de organisatie, inclusief een uitgebreid interview met onze opdrachtgever.

Wij zijn per direct op zoek naar:

  • Accountmanager Voortgezet Onderwijs – Utrecht
  • Accountmanager Primair en Voortgezet Onderwijs – Gelderland
  • Accountmanager Primair Onderwijs – Noord-Holland

Ja, stuur mij alle informatie over deze vacature.

Welke informatie krijg ik dan?

Je krijgt direct toegang tot een diepgaand interview waarin de Directeur, Manager Educatie en twee Accountmanagers vertellen over de organisatie, de cultuur, de rol, training, begeleiding en de carrièremogelijkheden. Natuurlijk krijg je dan ook een uitgebreide functiebeschrijving en een overzicht van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is de vernieuwer van de nascholingsmarkt voor het Primair en Voortgezet Onderwijs. In korte tijd zijn zij de grootste aanbieder geworden in deze snelgroeiende markt. Ze worden ook wel ‘De Netflix van de nascholing’ genoemd. Leraren kunnen op abonnementsbasis onbeperkt gebruik maken van het voortdurend groeiende aanbod van hoogwaardige online nascholingscursussen.

Voor wie is deze rol?

  • Accountmanagers die ervaring hebben met verkopen aan scholen zoals leermethodes, ict diensten, speeltoestellen of meubilair.
  • Docenten met commerciële drive die denken: “Wat zou ik met mijn kennis en ervaring nog meer kunnen doen?” en concreet willen bijdragen aan beter onderwijs.

Ik ben geïnteresseerd en ontvang graag alle informatie over deze vacature.