LOADING CLOSE

Accountmanager Media Campagnes

Is dit jouw next level sales baan?

marktleider op het gebied van Insert Marketing en vorig jaar uitgeroepen tot het beste Affiliate netwerk van Nederland, zoekt een commercieel, sociaal gedreven Accountmanager die helemaal blij wordt als hij/zij klanten van het kaliber KLM, Spotify of Netflix mag closen en grote marketingcampagnes kan doen.

Vul jouw gegevens in en krijg direct toegang tot alle informatie over deze vacature, inclusief een Podcast interview met onze opdrachtgever.

Ja, stuur mij alle informatie over deze vacature.

Welke informatie krijg ik dan?

Je krijgt direct toegang tot de volledige functiebeschrijving en de Podcast waarin de Directeur en een Accountmanager uitgebreid vertellen over wat Insert Marketing is, hoe het is om bij dit bedrijf te werken en wat deze rol precies inhoudt.

Kortom, je krijgt alle informatie om een weloverwogen keuze te maken of je gaat solliciteren of niet.

Affiliprint beste affiliate netwerk

Over dit bedrijf

Via de pakketten van webshops als Blokker en MediaMarkt bereiken de nserts van deze marktleider het afgelopen jaar 148 miljoen huishoudens in 32 landen over de hele wereld bereikt.

Booking.com en HelloFresh zijn voorbeelden van adverteerders die bekend zijn met hun ijzersterke combinatie van performance en branding. Zij delen mee in het wow-moment dat klanten van hun publishers hebben bij het uitpakken van hun pakket, of bij het doorspitten van de nieuwste editie van hun favoriete magazine of krant. Een betere timing om een potentiële klant te verrassen met een relevante kortingsactie bestaat niet.

Voor wie is deze rol?

  • Voor een deurenopener (hunter) die niets liever doet dan klanten van het kaliber KLM, Spotify of Netflix closen
  • Communicatief vaardig is en Nederlands én Engels perfect beheerst.
  • Kennis en ervaring heeft met e-commerce, e-tail, webshops etc.
  • Aantoonbaar HBO of WO werk- en denkniveau
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur in de week
Collega's bij Affiliprint

Ik ben geïnteresseerd en ontvang graag alle informatie over deze vacature.