fbpx

Werken bij E-WISE

Accountmanager Educatie

E-WISE is de grootste aanbieder van online nascholingen voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, MBO en de Kinderopvang. Als Leerkracht, Docent of Accountmanager Educatie ken je het onderwijs van binnenuit. Met jouw kennis en ervaring kan je binnen
E-WISE bijdragen aan beter onderwijs.

Wij zijn op zoek naar:

Solliciteer direct

Click or drag a file to this area to upload.

E-Wise in het kort

Over het bedrijf

E-WISE is vernieuwer in de nascholingsmarkt voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO. Zij zijn de grootste aanbieder van online nascholingen in een zich snel ontwikkelende markt. Misschien wel het best te vergelijken met Netflix. Met een groot online aanbod vervangen we de bijeenkomsten van traditionele nascholingsaanbieders. Abonnees kunnen onbeperkt kiezen uit een groot aanbod aan onderwerpen van hoge kwaliteit.

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT-ontwerpers en een designafdeling is E-WISE in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die de markt biedt. E-WISE is een gezond en dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien zij explosieve groei.

mARKTBEWERKING

Inzet van Accountmanagement

Met twee nieuwe producten op de scholenmarkt biedt E-WISE complete nascholingspakketten voor leerkrachten speelt E-WISE in op de nascholingsbehoefte in het onderwijs. Vanwege het grote succes zijn ze op zoek naar uitbreiding van het accountmanagement team in diverse regio’s in Nederland.

Naast uitgebreide marketingprogramma’s zetten zij in op professioneel accountmanagement. Waarbij ze zich richten op directies van scholen en eventueel overkoepelende organen. Ze zoeken daarvoor verantwoordelijke, ondernemende, initiatiefrijke professionals met kennis van de markt en bij voorkeur met een bruikbaar netwerk.

679501424

Taken en veranwoordelijkheden

De rol van Accountmanager

Als Accountmanager Educatie ben je verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van de omzet van je klantenbestand in je eigen regio.

Je benadert en bezoekt actief nieuwe klanten en verkoopt de E-WISE nascholingsoplossingen.

Wat E-WISE zoekt

Is dit jouw profiel?

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteer voor de functie van Accountmanager Educatie

Click or drag a file to this area to upload.
Brand New Sales