Bedankt voor je interesse in de vacature Accountmanager bij E-WISE.

Primair onderwijs en/of voortgezet onderwijs

Vacature Accountmanager

Scholen kopen bij voorkeur van een Accountmanager met kennis van de onderwijssector. Iemand die zelf leraar is (geweest) begrijpt heel goed hoe het werkt binnen een school.

Brand New Sales zoekt voor E-WISE, de marktleider op gebied van online nascholingen, ervaren Accountmanagers of docenten met commerciële ambitie.

Dit is E-WISE in 1 minuut.

Jij staat centraal

De vacature

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT-ontwerpers en een designafdeling is E-WISE in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die de markt biedt. E-WISE is een gezond en dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien zij explosieve groei.

Met twee nieuwe producten op de scholenmarkt biedt E-WISE complete nascholingspakketten voor leerkrachten in het primair en het voortgezet onderwijs. Daarmee spelen ze in op de nascholingsbehoefte in het onderwijs. Vanwege het grote succes zijn ze op zoek naar uitbreiding van het accountmanagement team in de regio’s Zuid-Holland (VO) en Oost Nederland (PO/VO).

Naast uitgebreide marketingprogramma’s zetten zij in op professioneel accountmanagement. Waarbij ze zich richten op directies van scholen en eventueel overkoepelende organen. Ze zoeken daarvoor verantwoordelijke, ondernemende, initiatiefrijke professionals met kennis van de markt en bij voorkeur met een bruikbaar netwerk.

Bekijk nu de video

De meest gestelde vragen over de functie.

Video afspelen

Herken jij je in dit profiel?

Arbeidsvoorwaarden

Is dit jouw baan? Wij ontvangen graag jouw cv!

Brand New Sales | Future Proof Sales Recruitment