fbpx

Accountmanager bij E-WISE.

Vacature

Accountmanager onderwijs

Wil jij in een scale-up-organisatie trekker zijn van succes?

Brand New Sales zoekt voor E-WISE, de marktleider op gebied van online nascholingen, ervaren Accountmanagers met commerciële ambitie.

Dit is E-WISE in 1 minuut.

Vacature

Accountmanager

Met de nieuwste technieken, een eigen studio, eigen ICT-ontwerpers en een designafdeling is E-WISE in staat snel te accelereren en in te spelen op de kansen die de markt biedt. E-WISE is een gezond en dynamisch bedrijf met enorme potentie. De komende jaren voorzien zij explosieve groei.

Met twee nieuwe producten op de scholenmarkt biedt E-WISE complete nascholingspakketten voor leerkrachten in het primair en het voortgezet onderwijs. Daarmee spelen ze in op de nascholingsbehoefte in het onderwijs. Vanwege het grote succes zijn ze op zoek naar uitbreiding van het accountmanagement team in diverse regio’s in Nederland.

Naast uitgebreide marketingprogramma’s zetten zij in op professioneel accountmanagement. Waarbij ze zich richten op directies van scholen en eventueel overkoepelende organen. Ze zoeken daarvoor verantwoordelijke, ondernemende, initiatiefrijke professionals met kennis van de markt en bij voorkeur met een bruikbaar netwerk.

Bekijk nu de video

De meest gestelde vragen over de functie.

Video afspelen

Herken jij je in dit profiel?

Arbeidsvoorwaarden

Is dit jouw baan? Wij ontvangen graag jouw cv!

Click or drag a file to this area to upload.
Brand New Sales